Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze 5 slechte gewoontes krijg je hangborsten

Bram
3 min read

Of je nu grote of kleine borsten hebt, we willen graag dat ze mooi en stevig blijven. We zouden alles doen om de strijd met de zwaartekracht te winnen. Wist je dat je van deze slechte gewoontes hangborsten kan krijgen?

1.Crashdiëten

Als je erg veel gewicht in een korte tijd verliest dan zal je huid slapper worden. Probeer daarom maximum een halve kilo per week af te vallen. Dat is ongeveer 2 kilo per maand. Door geleidelijk af te vallen kan je huid zich aanpassen aan je nieuwe lichaam. Je huid zal strakker blijven en je borsten zullen niet gaan hangen. Je zal op deze manier ook het gevreesde jojo-effect voorkomen. Als je in een korte tijd veel gewicht verliest is de kans groot dat het er na een tijdje weer dubbel en dik bijkomt. Wees geduldig, gezond afvallen is gezonder en je wordt er mooier van.

2.Roken

Als je rookt worden je bloedvaten nauwer. Hierdoor krijgt je huid veel minder zuurstof en dat veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering. Je huid wordt dunner en dat merk je aan je borsten, ze gaan meer beginnen hangen. Niet alleen je borsten krijgen het hard te verduren. Als je rookt zal ook de huid in je gezicht sneller verouderen, met vroegtijdige rimpels tot gevolg

3.Je gebruikt geen zonnecrème

Ook zonnestralen kunnen ervoor zorgen dat je huid sneller veroudert. Wat vele vrouwen niet weten is dat de zon twee soorten stralen produceert, UV-A en UV-B stralen. De UV-B stralen zijn het sterkste als de zon rond de middag schijnt, van deze stralen word je bruin. De UV-A stralen veroorzaken huidveroudering. Deze stralen kunnen door de wolken heen schijnen. Daarom is het belangrijk om altijd zonnecrème te gebruiken, ook als het regent. Zo blijft je huid jong en blijven je borsten stevig.

4.Sporten zonder sportbeha

Als je gaat sporten hebben je borsten een goede ondersteuning nodig. Als ze geen ondersteuining krijgen kan dat je borstweefsel blijvend beschadigen. Het is belangrijk om een goede sportbeha te kopen. Vele vrouwen kopen hun sportbeha te klein, je laat je daarom best bijstaan door een verkoper.

5.Je neemt alleen warme douches

Een warme douche mag dan wel heerlijk voelen, af en toe heeft je lichaam nood aan kouder water. Een koude douche stimuleert je bloedcirculatie en dat verstevigt je borstweefsel. Die koude douche is bovendien ook goed voor je haar en je gezicht, je zal er langer jong uitzien. Na je douche kan je je borsten eens goed inmasseren met en hydraterende crème.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…