Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze dingen wordt hij jaloers

Anja
2 min read

Een beetje jaloezie is gezond, maar te veel jaloezie kan jullie relatie misschien wel verpesten. Zowel mannen als vrouwen zijn op bepaalde momenten wel eens jaloers op hun partner. Misschien doe jij volgende dingen niet opzettelijk, maar van deze dingen die jij doet, wordt hij wel jaloers.

1. Flirten met andere mannen

Wanneer jij flirt met een andere man, wordt hij gek. Misschien zal hij dit niet uiten, maar vanbinnen gaan er verscheidene dingen door zijn hoofd. Misschien sta jij gewoon te praten en heb je helemaal niet de intentie om met die andere man te flirten. Toch zullen er een heleboel vreemde gedachten door zijn hoofd spoken. Zorg ervoor dat je af en toe oogcontact met hem maakt tijdens het gesprek met een andere man. Zo weet hij dat je, zelfs al ben je in gesprek met iemand anders, toch altijd aan hem denkt.

2. Uitgaan met de vriendinnen

Hij zal dit ook misschien niet altijd uiten, maar stiekem wordt hij een beetje ambetant als jij uitgaat met je vriendinnen. Hij weet namelijk niet wat er tijdens zo’n girlsnight gebeurt. Misschien zijn jij en je vriendinnen wel aan het dansen met een hele hoop mannen. Dit wil zeker niet zeggen dat hij je niet vertrouwt. Als jij uitgaat, stuur hem dan af en toe eens een berichtje, hou hem zo nu en dan op de hoogte van wat je aan het doen bent. Je moet hem natuurlijk niet om de 10 minuten op de hoogte houden van elk danspasje, elk mopje en elk drankje, maar hij zal het zeker appreciëren dat je eens iets laat weten.

3. Praten over je ex

Als je praat over momenten of dingen die je met je ex meegemaakt hebt of plaatsen waar je met die ander geweest bent, zal hij jaloers zijn. Hij zal zich bepaalde dingen beginnen afvragen: of die ander liever, grappiger, attenter of beter in bed was. Het is natuurlijk goed dat je hem af en toe dingen vertelt over je verleden, maar probeer zeker niet te veel over je ex te praten. Je partner zou misschien het gevoel krijgen dat je nog steeds aan je ex denkt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…