Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze kleine dingen wordt elke vrouw extreem gelukkig

Anja
2 min read

Weet je niet wat je een vrouw moet geven? Begrijpelijk! Bij je vriendin wil je niet afgezaagd overkomen. Een cadeau hoeft niet altijd materialistisch van aard te zijn. Kleine dingen – of liever, acties – zijn vaak genoeg om een vrouw blij te maken

1. Waardering

Onverwachte zaken: opeens naar het café gaan, naar de cinema of een smakelijk ijsje halen. De kleine dingen in het leven. Eigenlijk zijn die niet zo bijzonder, maar het laat een affectie zien. Voor de vrouw. En dat is iets wat iedereen waardeert. Een avondje op de zetel, met niets op de planning. Dat maakt een vrouw gelukkig, want het is even haar tijd. Echte quality time! Verder zijn complimenten een ware booster. Waardering voor wie zij is.

2. Aandacht

Zoals de intro suggereert, spelen materiele zaken ook daadwerkelijk mee in het geluk. Je maakt een vrouw dolgelukkig met chocolade, een bloemetje of een zak met snoep. De onderliggende gedachte bij deze presentjes is aandacht. Aandacht voor wie zij is. Het cadeau is eigenlijk beperkt houdbaar. Je eet het op of het verwelkt. Daarom is het van belang vrouwen vaak een cadeautje te geven.

3. Een cadeau om nooit te vergeten

Als je als kersverse vriend niet weet wat je moet geven, ga dan voor de veilige optie. Kleding, bijvoorbeeld. Wat jij mooi vindt aan kleding, vindt zij misschien niet mooi. Dan kom je met de verkeerde kleding thuis. Je kunt dan een tegoedbon geven. “Zoek zelf een mooi kledingstuk uit.” Dat kan zeker, maar dat mist een essentieel punt – aandacht. Naar een attractiepark, een paar dagen Parijs of een heerlijk etentje. Herinneringen zijn onbeperkt houdbaar; materie is dat niet.

De kleine dingen waar een vrouw gelukkig van wordt, kun je dus in waardering en aandacht samenvatten. Een cadeau hoeft dus niet groots, en meeslepend te zijn (al mag het wel), om een vrouw gelukkig te maken. Kies dus aandachtig een cadeau, waar je zonder woorden je waardering uitspreekt!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…