Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh

Birte Govarts
3 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh.

De Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh bevatten alles wat je nodig hebt voor een viergangenmenu of avondje gourmetten: van verse ingrediënten tot een handige kookplanning en makkelijke receptkaarten. Jij hoeft alleen op de website aan te geven met hoeveel jullie zijn en of je kiest voor het kerstmenu met vlees en vis of veggie, of voor de box met feestelijke gourmetgerechten. Eventueel kun je nog de Wijnbox met bijpassende wijnen toevoegen.

De vegetarische Kerstbox is verkrijgbaar vanaf € 16,25 per persoon.

Wat er op het HelloFresh-menu staat? Als voorgerecht tartaar van koudgerookte zalm met kruidenolie, vervolgens romige aardpeersoep met truffelolie en tuinkers, als hoofdgerecht geglaceerde beenham en als dessert pavlova met passievrucht en bosbessenjam.

De vegetarische box bevat dezelfde soep en dessert, maar een tartaar van tomaat en burrata als voor- en vegetarisch gehakt en croûte als hoofdgerecht.

In de Gourmetbox tenslotte vind je onder andere een vlees- en veggiekwartet met raclettekaas en pindasaus, visduo van kabeljauw en garnalen en scrambled shakshuka. Het dessert in deze box? Perencrumble. Wij vinden het héél moeilijk kiezen!

De Kerst- en Gourmetbox zijn te bestellen tot en met 18 december 2022. De Kerstbox is verkrijgbaar vanaf € 18,75 per persoon, de vegetarische versie vanaf € 16,25 per persoon. De Gourmetbox kun je bestellen voor € 13,75 per persoon en de Wijnbox kost € 39,99. Meer info vind je op hellofresh.be.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…