Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de natuurlijke hondenverzorgingsproducten van Bruno & Friends

Birte Govarts
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de natuurlijke hondenverzorgingsproducten van het Belgische merk Bruno & Friends.

Vaak worden hondenproducten door de baasjes gekozen op basis van de geur. Maar wist je dat honden daar eigenlijk helemaal niet voor staan te kwispelen? Bij Bruno & Friends vind je specifiek ontwikkelde diervriendelijke hondenverzorging, vertrekkende vanuit de behoefte van de hond.

‘Onze formules zijn zorgvuldig en wetenschappelijk samengesteld met topingrediënten en verrijkt met uitzonderlijke extracten op maat van de vacht en van de huid’, aldus René en Tine Nagels, de bedenkers van het merk, die ook het internationaal gelauwerde beautymerk NANNIC uit de grond stampten. ‘De buitengewone formules zijn vrij van agressieve bestanddelen en ontwikkeld met het grootste respect voor de huid, de vacht en het metabolisme van de hond. Enkel het beste is goed genoeg voor onze trouwste compagnons. Daarom zijn de producten extra verrijkt met uitzonderlijke extracten voor een holistische aanpak van de huid en de vacht met name reinigen, voeden en herstellen.’

Bovendien werden al de Bruno & Friends-verzorgingsproducten onderworpen aan een diepgaande toxicologische veiligheidsbeoordeling. 

Het gamma van Bruno & Friends bestaat tot nu toe uit een Soft Foam Shampoo, een Soft Foam Shampoo Odour Control en Odour Neutralizer Spray. Meer informatie vind je op brunoandfriends.com.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…