Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de kleurrijke collectie van Naomi Otsu X The North Face

Nona Heremans
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de samenwerking van The North Face met grafisch ontwerper en illustrator Naomi Otsu.

Dat The North Face nooit teleurstelt, weten we ondertussen al. Ook deze nieuwe collectie is volgens ons een schot in de roos. De kleurrijke prints met bloemen en planten werden ontworpen door grafisch ontwerper en illustrator Naomi Otsu. Voor deze collectie keren enkele van de meest iconische stukken van The North Face terug, zoals het Retro Nuptse Jacket uit 1966. Daarnaast ontwierp Otsu ook onder andere een tanktop, broek, short, tote bag en rugzak.

‘Ik hou ervan om patronen in de natuur te zien, omdat bloemen en planten volgens mij hun eigen persoonlijkheid hebben. Deze collectie maakte ik om anderen te inspireren om het onbekende te ontdekken. Net zoals in de natuur vind je – als je goed kijkt – in mijn designs misschien wel een verrassing of twee’, aldus Otsu. Het doel van de vrolijke kledingstukken? Ons allemaal uitnodigen om de natuur te ontdekken. Wij hebben alvast zin om er op uit te trekken!

Prijzen tussen €45 en €300. De Otsu-collectie is te koop op thenorthface.eu en in geselecteerde winkels van The North Face.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…