Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de zonnebescherming voor sporters van ISDIN

Sien Vanneste
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de zonnebescherming voor sporters van ISDIN.

Je huid het hele jaar door beschermen tegen de zon is geen overbodige luxe. Genoeg zonnecrèmes op de markt zou je denken, maar voor de sporters onder ons is de keuze niet altijd zo simpel. Door transpiratie kan zonnecrème gaan kleven of onaangenaam aanvoelen. Het Spaanse merk ISDIN maakt hier komaf mee. Hun transparante en lichte gel is verrijkt met WET SKIN technologie, waardoor je het zelfs op een natte of bezwete huid kunt aanbrengen. Ook je hoofdhuid is volledig beschermd met deze fotobeschermende crème. Breng de gel aan voor je begint te sporten en je lichaamstemperatuur zal tijdens de inspanning gereguleerd worden. Daarnaast bevat de formule GINCEL CELL PROTEXT, een natuurlijk extract van gemberwortel dat de cellen verstevigt en instaat voor een antioxidante werking. Door de clip kun je je zonnecrème gemakkelijk bevestigen aan je broek of rugzak. 

​Tijdens het zweten soms last van prikkende ogen door je zonnecrème? Dat is vanaf nu verleden tijd. ISDIN heeft zonnecrème speciaal voor het gezicht die direct door de huid wordt opgenomen. Nu ben je helemaal klaar voor je volgende actieve avonturen.

Fusion Gel Sport, 100 ml voor € 25,90 en Fusion Water SPF50, 50 ml voor € 26,95. Meer info op isdin.com.

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…