Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: het kinderboek Framboos van Höngry + win 2 exemplaren

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het kinderboek Framboos van Höngry.

Zijn ‘ik wil geen broccoli’ of ‘fruit is vies’ enkele vaste zinnetjes in het repertoire van je mini-me’s? Dankzij Höngry maak je hier binnenkort komaf mee en ruil je de momenten vol pruillippen en drama aan de keukentafel in voor positiviteit en fantasie met nieuwe vriendjes zoals Robby Framboos, Freddie Broccoli en Lola Banaan. Dit zijn enkele personages uit de boeken van Höngry, een Gentse start-up die met hun fruitige karakters in boeken en speelgoed, groenten en fruit meer in de leefwereld van kinderen wil brengen.

Zo is Robby – het nieuwste personage in het Höngry-universum – heel erg (fram)boos. Zijn vrienden proberen hem op te vrolijken maar maken het alleen maar erger. Robby heeft gewoon de tijd nodig om zijn boze gevoel zelf te verwerken. De makers willen het topic op deze manier minder geladen of serieus maken. Zo krijgen ouders de tools om op een positieve manier over gevoelens te praten met hun kinderen.

Framboos (€17,90) Höngry, verkrijgbaar in verschillende winkels of via hongry.be.

Win 2 exemplaren van het boek Framboos

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…