Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: het Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum voor gezicht en ogen van Vichy

Nona Heremans
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum – een hele mondvol, maar we beloven dat het de moeite is – van Vichy.

Op basis van nieuwe studies ontdekten onderzoekers bij Vichy dat externe factoren het verouderingsproces van onze huid versnellen. Sommige factoren, zoals UV-blootstelling, roken of gebrek aan slaap, hebben een rechtstreeks effect: ze versnellen namelijk de afname van hyaluronzuur en vertragen de productie van de stof. Hyaluronzuur houdt onze huid elastisch en soepel. Naarmate we ouder worden, neemt de voorraad ervan af én ontstaan rimpels.

Het nieuwe serum voor gezicht en ogen in het Liftactiv Supreme-gamma van Vichy compenseert het verlies van hyaluronzuur. Dat doet het door middel van vulkanisch water uit de Franse stad in combinatie met dermatologische ingrediënten. Het serum zou na zes weken al 47% van de rimpels verminderen. Het product moet daarvoor tweemaal per dag worden aangebracht. Door het speciale flesje met hygiënische applicator breng je enkele druppels rechtstreeks aan op je huid. Daardoor moet je niet meer met je vingers in een potje wrijven en raken er dus geen bacteriën in het serum. Ten slotte is er ook nog goed nieuws voor vrouwen met een gevoelige huid, want het serum is geschikt voor alle huidtypes én bevat geen parfum, siliconen of alcohol.

Het Liftactiv Supreme Serum Ha Filler 30ml is sinds deze week te koop bij de apotheker voor €39,95.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…