Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom een man met een bierbuikje de ideale vriend is (Video)

Bram
3 min read

Veel mannen klagen dat ze te dik zijn en dolgraag een sixpack willen hebben. Maar lang niet elke vrouw vindt zo’n sixpack aantrekkelijk! Altijd al willen weten waarom jij tevreden zou moeten zijn met dat bierbuikje?

Heerlijk knuffelen!

Ten eerste kun je een man met een bierbuikje heerlijk knuffelen! Een bierbuikje is heerlijk zacht en daardoor lekker knuffelbaar. Een sixpack is zo hard als beton

Meer tijd voor jou

Een ander voordeeltje is dat je man lekker waarschijnlijk niet veel sport en al helemaal niet naar de sportschool gaat. Daarom heeft ‘ie waarschijnlijk wat meer tijd voor jou, en dat is natuurlijk ook alleen maar leuk.

Geniet meer van het leven

Ook zal je man niet snel nee zeggen tegen allerlei lekkernijen. Veel sportschoolbezoekers volgen een strak dieet, en eten en drinken enkel wat in hun dieet past. Even lekker uit eten gaan en jezelf volproppen zit er voor hun dus niet bij, wat voor hun omgeving natuurlijk erg saai is! Ook een avondje lekker doordrinken in de kroeg zal er waarschijnlijk niet meer in zitten bij sixpackhouders, en da’s toch niet gezellig?! Een man met een bierbuikje zal zich makkelijker laten gaan. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat hij zich elke avond lamzuipt of de hele dag maar eet, maar een beetje genieten op z’n tijd moet wel kunnen, toch?

Sixpack is niet altijd even mooi

Een hoop vrouwen vinden een sixpack trouwens helemaal niet mooi. Een te dikke buik natuurlijk ook niet, maar gewoon een beetje gezond vet is juist mooi en staat de meeste mannen juist goed.

Mollig mag!

Maar natuurlijk is een te dikke buik ook niet fijn. Laat je man daarom niet al te veel drinken en eten, en zorg dat dat buikje geen dikke pens wordt! Te dik zijn is ongezond, maar een beetje mollig is juist heerlijk.

En wat heb jij liever? Ben jij ook zo tegen de trend dat iedereen maar strak moet zijn en een sixpack moet hebben? Heb je liever een klein bierbuikje, of toch liever een strakke sixpack?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…