Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vijf signalen dat jij een trouwe vriend(in) bent

Anja
2 min read

Als trouwe vriend(in) heb je het niet altijd gemakkelijk. Je hebt namelijk het idee dat je altijd meer kunt doen – er nog meer voor hem of haar kunt zijn. Geen paniek! Die loyaliteit siert je. Loyaliteit is een van de kenmerken van een sterke relatie.

1. Je kiest je geliefde altijd boven jezelf

Voor jou is dit vanzelfsprekend. Anderen vinden dat weleens vreemd. Hem of haar een mooi cadeau geven en een maand kromliggen, of jezelf trakteren? Die keuze is snel gemaakt. Je bent traditioneel en modern. Traditioneel in het feit dat je partner voorgaat, dat je als partner voor de ander zorgt en dat je hem/haar beschermt. Modern om de ander vrij te laten, hij/zij mag doen waar hij/zij gelukkig van wordt. Dat ga je niet in de weg staan. Nee, je kiest je partner boven jezelf.

2. Je maakt beslissingen vanuit je lief

Een aanbod voor een fantastische baan in het buitenland is natuurlijk geinig, maar je vriend(in) heeft daar natuurlijk ook wat in te zeggen. Je zal altijd eerst aan je partner denken vooraleer je grote beslissingen neemt.

3. Je dénkt niet eens aan anderen

Als jij iemand anders ziet lopen die je wel aantrekkelijk vindt, kijk je die persoon niet ongegeneerd lang aan. Je hebt op de een-of-andere-manier de leukste vriend(in) ter wereld. Iets met een ander doen? De gedachte alleen al! Hoezo moet dat? Jouw geliefde is de mooiste ter wereld. Daar kan niémand aan tippen.

4. Je zal alles voor je partner doen

Op ieder moment van de dag, want je partner geeft jou zoveel vreugde, het is ondenkbaar om niet 24/7 voor hem/haar klaar te staan. De afwas? Geen probleem. Chocolade voor je halen? Geen probleem. Je ophalen na het café? Geen probleem. Massage? Geen probleem. Heerlijk, zo’n vriend(in) !

5. Het einde van de relatie is jouw grootste nachtmerrie

“Nee! Hou op! Aah, wat erg!” Rustig maar, rustig maar. Het was maar een nachtmerrie. Jij kunt je geen leven voorstellen zonder je partner.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…