Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vrouwen die deze kleur dragen komen intelligent en zelfverzekerd over

Olivier
1 min read

De populaire Engelse webshop, Buy Shirts Online, deed recentelijk onderzoek naar hoe mensen elkaar beoordelen op basis van de kleur kleren die ze dragen. Zij lieten duizend mensen een enquête invullen en wat bleek? Wanneer je een goede eerste indruk op iemand wilt maken kun je het beste zwarte kleding dragen!

56 procent van de ondervraagde mensen, gaf aan dat wanneer iemand zwarte kleding draagt, deze persoon zelfverzekerd overkomt. Daarnaast gaven deze mensen aan dat zwarte kleding er ook voor zorgt dat je intelligenter overkomt. Draag jij dus vaak zwarte kleding? Dan zullen veel mensen jou zien als zelfverzekerd en intelligent!

Uit dit onderzoek kwam ook naar voren welke kleuren het minst gelinkt worden aan intelligentie. Deze kleuren zijn: geel, oranje en roze. Wanneer je slim en zelfverzekerd wil overkomen kun je het dragen van deze kleuren dus beter vermijden. Rood is ook een kleur die niet bijdraagt aan een goede eerste indruk. Deze kleur wordt namelijk geassocieerd met arrogantie…

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…