Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom elke vrouw een gespierde vriend nodig heeft!

Bram
5 min read

1. Zijn knuffels zijn adembenemend

Elke vrouw met een brede vriend zal het beamen: een knuffel krijgen van haar vriend zal adembenemend zijn. Bij elke knuffel vraag je je dan ook af of je vriend je ooit nog los zal laten uit zijn ijzeren greep. Hoewel het goed bedoeld is, zou het soms best fijn zijn als hij besefte wat zijn krachten waren. Gelukkig leer je na verloop van tijd je adem steeds beter inhouden en loop je niet meer blauw aan bij elke knuffelsessie met je vriend. 

2. Verpletterende vrijpartijen

Een vrijpartij met een brede vriend kan met een gerust hart als verpletterend worden omschreven. Zeker als je de onderliggende partij bent. Je vriend is immers al gauw twee keer zo zwaar als jij en zou je kunnen verpletteren in zijn seksuele enthousiasme. Om je niet onder zijn gewicht te laten verdrukken, kies je dan ook beter voor een standje waar je bij bovenop hem terechtkomt. Je kunt dit dan ook beschouwen als een aanvullende kijk op veilig vrijen. 

3. Je voelt je een ukkie

Je voelt je echt een klein ukkie als je naast je vriend staat, zit of ligt. In alles wat jullie samen ondernemen zul je immers afsteken tegen zijn enorme lichaamsomvang. Zelfs al loop je op enorme hakken, of heb je een lichaamsgewicht van meer dan 100 kilo, je voelt je nog altijd een klein ukkie in vergelijking tot hem. Gelukkig zal hij er altijd voor je zijn om je met zijn lichaam te beschermen.

4. Persoonlijke verwarmingsbron

Op momenten dat je het koud hebt, hoef je niet direct je verwarming een paar graden omhoog te schroeven. Je kunt immers heerlijk in zijn armen gaan liggen. Zijn lichaam zal dan als een menselijke verwarming dienst doen en je heerlijk op warmen. Een vrede vriend is dan ook niet alleen heerlijk om je koude voeten tegenaan te leggen, maar ook om je helemaal aan te warmen. Vol liefde en warmte zal hij zijn armen immers om je lijfje heen willen slaan. 

5. Kledingruil is not done

Doordat je voor een brede vriend, en al zijn voordelen, hebt gekozen, zal het echter wel lastig zijn om zo nu en dan wat kleding van hem te lenen. Op koudere dagen kun je dus niet even snel zijn trui gebruiken als je nog even naar buiten wilt. Je zult er dan immers uitzien als een grote wollen zak. De trui zal namelijk tot ver over je knieën reiken en dat ziet er absoluut niet sexy uit. 

6. Veilig gevoel

Het is erg prettig om op stap te gaan met een brede man naast je, zelfs op het moment dat je geen enorm sterk exemplaar als gezelschap hebt. Doordat een brede vriend al een soort natuurlijk overwicht uitstraalt, zullen sommige personen eerder rechtsomkeert maken. De kans dat hij je voor lastige personen en situaties kan behoeden is dan ook zeker aanwezig. Dit wil overigens niet zeggen dat je nooit in zijn bijzijn in de problemen kunt komen. Wat je wel zeker weet, is dat je vriend jouw grootste held zal blijven. 

7. Altijd voldoende lekkers in huis          

Bij je brede vriend zal er altijd voldoende lekker eten in huis aanwezig zijn. Hij zal immers geen genoegen nemen met een appel en een zakje droge koekjes in zijn voorraadkast. Zijn kasten zullen dan ook goed gevuld zijn met eten. Zijn lichaam is niet voor niets breder dan dat van de gemiddelde man en het heeft bovendien meer behoefte aan lekker voedsel. Wanneer hij je dus wil verwennen met wat lekkers hoeft hij niet eerst de deur uit om dat voor je te gaan halen.  

8. Op handen gedragen

Op het ogenblik dat je met je brede vriend op stap bent en je voeten pijn gaan doen, mag je zonder probleem plaatsnemen op zijn rug. Voor hem is dat een kleine moeite en voor jou een enorm plezier. Het kan je zelfs gebeuren dat je je vriend moet vragen om je nu eindelijk weer op je voeten te zetten. Ook als je een glaasje teveel op hebt, of je om een andere reden wat slapjes voelt, zal het je vriend zijn die je met liefde je naar je bed toe draagt. Bang zijn dat hij je laat vallen, is niet nodig want in zijn sterke armen ben je immers veiliger dan waar ook op aarde. 

9. Menselijk kussen

In tegenstelling tot bij een magere man hoef je niet lang te zoeken naar een plekje op zijn borst waar geen botten uitsteken. Zonder na te denken, kun je je hoofd neerleggen waar je maar wilt. Je vriend is overal lekker zacht en kan dan ook prima dienst doen als groot kussen. Dit is niet alleen heerlijk als jullie samen op de bank een film willen kijken, maar ook op het strand of tijdens een lange reis met het openbaar vervoer. Overal en altijd kun je je heerlijk tegen heb aan nestelen en een dutje doen

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…