Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom gaan vrouwen vreemd?

Anja
2 min read

De eerste ontmoeting was zo mooi. Liefde op het eerste gezicht. Dat gold voor hem en dat gold voor jou. Niets of niemand kon nog tussen jullie komen. Dacht je. Jaren later lijkt de droom uiteengespat. Ooit zo zacht, zo begripvol, zo geïnteresseerd. Nu zo grof, gevoelloos, zonder enig teken van belangstelling. Zelfs de onaardige buurman lijkt empathischer dan jouw man. Iedere vorm van aandacht van een ander doet je hart een sprongetje maken.

Prikkelende aandacht van een ander

Gebrek aan aandacht leidt tot verwijdering. Verwijdering kan leiden tot vreemdgaan. Maar zelfs als er sprake is van voldoende liefdevolle aandacht, kan er toch behoefte zijn aan de spanning van een liefje buiten de deur. De seks is aan slijtage onderhevig, verworden tot een ritueel. Voorspelbaarheid, niet alleen in het liefdesspel, maar ook met betrekking tot je man. Zijn uitdrukkingen, reacties, gedrag, je kent ze als geen ander. Hoeveel prikkelender, spannender is die lonkende vader van je zoontje?

Als het opaatje van twee deuren verderop je naroept hoe mooi hij jouw fleurige regenjas vindt, voel je tranen prikken. Jouw man heeft je nieuwe jas niet eens geregistreerd. Hij lijkt je niet meer te zien. Hoe lang houd je dit vol? Wanneer zwicht je voor de aandacht van die charmante collega of appetijtelijke cursusleider? Je wilt je weer aantrekkelijk voelen, gezien. Je fantaseert over strelende handen, gefluisterde zoete woordjes. Genoeg. Vanaf nu bepaal jij.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…