Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom samen sporten goed is voor je relatie

Anja
2 min read

In de sportschool staan steeds meer sportievelingen hun drankjes en ongezonde snacks van de vorige avond weg te werken. Hoe gezellig zou het nu zijn om tijdens dat uurtje sporten iemand aan je zijde te hebben staan? Steeds meer mensen sporten samen met hun partner en dit is niet zo verrassend.
Hieronder de voordelen van samen sporten op een rij:

Quality time

Een gezamenlijk bezoekje aan de sportschool is een goede invulling van quality time. Je werkt samen aan individuele doelen en je bent betrokken bij dat deel van elkaars leven. Je weet waar je over praat en je kan bovendien in de adempauzes het reilen en zeilen van de dag bespreken.

Steun en motivatie

Hoeveel discipline je als persoon ook hebt, iedereen heeft wel eens een zwak moment. Daarom kan wat extra motivatie geen kwaad. En laat die motivator nu net dichtbij huis te vinden zijn.

Je haalt het beste in elkaar naar boven

Naast het feit dat sporten met een partner motiverend werkt, is het vaak ook nog effectiever. Met iemand aan je zijde geef je net dat duwtje extra. Hoezo slappe armen? Je zal hem of haar het tegendeel wel even bewijzen.

‘Couple work outs’

Google eens op de term: ‘Couple work outs’ en je komt de leukste combinaties tegen. Met elkaars gewicht kan je creatief en effectief te werk gaan, waardoor je er ook thuis even tegenaan kunt gaan.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…