Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat denkt hij over jouw vagina?

Anja
2 min read

Als vrouw ben je je erg bewust van je eigen lichaam en veel dames denken dat mannen op dezelfde manier naar hun lichaam kijken als zij zelf doen. Het klinkt misschien logisch dat mannen hetzelfde naar jou kijken zoals jij dit doet, maar dit is vaak helemaal niet het geval. Dingen waar jij onzeker over bent, zien de meeste mannen niet eens. Dit geldt niet alleen bij puistjes, cellulitis op de benen en haartjes op de armen, maar ook als het om de vagina gaat.

Hoe denkt hij over jouw vagina?

Om het even eenvoudig uit te drukken: hij ziet jouw vagina als het geslachtsdeel waar hij seks mee gaat hebben als hij je weet te versieren. De dingen die jij bij jouw vagina ziet en waar jij je onzeker over voelt, ziet hij niet eens en zeker niet als hij opgewonden is. Natuurlijk is hij niet helemaal blind voor wat er in jouw ondergoed zit, maar de kleine dingetjes die jij zelf ziet zal hij helemaal niet opmerken. Voel je dus vooral niet onzeker over je vagina, want onzekerheid in bed valt hem wél op!

Sommige vrouwen voelen zich zo onzeker over hun vagina, zat zij eraan denken om een operatie uit te laten voeren om hun vagina wat aantrekkelijker te laten ogen. Vertel je aan jouw bedpartner dat je dit van plan bent, dan is de kans groot dat hij vooral geschokt reageert en je eerlijk zal vertellen dat hij nooit heeft gezien dat jij anders bent dan andere vrouwen. Kortom: wat jij ziet en graag wil veranderen, ziet hij meestal helemaal niet!

Wat ziet hij wel aan jouw vagina?

Een klein bultje of een verdwaalt haartje worden niet opgemerkt door jouw bedpartner, maar dit betekent niet dat hij helemaal blind is voor jouw vagina. Wat hij bijvoorbeeld wel ziet als jij je broek uitdoet, is de hoeveelheid haar op je vagina. Daarnaast is het ook belangrijk dat je vagina schoon ruikt, want een geur is ook moeilijk te vermijden. Verzorg je jouw vagina goed, dan heb je eigenlijk niets om voor te vrezen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…