Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat je echt niet moet eten vlak voordat je naar het Strand gaat

Olivier
2 min read

Helaas staat de zomer in België niet garant voor oneindig veel zonnige dagen, maar wanneer de zon eenmaal schijnt en de temperaturen omhoog schieten is er niks lekkerder dan het strand op te zoeken. Het kan voor sommigen echter ongemakkelijk zijn om zich halfnaakt te vertonen op het strand.

Je hoeft er natuurlijk niet uit te zien als een topmodel wanneer je in een bikini aan het strand ligt. Maar een enigszins goed uitziend lichaam kan ervoor zorgen dat je veel lekkerder in je vel zit tijdens een dagje aan het strand.

Om er niet zo opgeblazen uit te zien wanneer je aan het strand ligt, kun je er rekening mee houden wat je eet voordat je een badpak of bikini in duikt.

Het is niet verstandig om zuivelproducten te nuttigen voordat je naar het strand gaat. Cappuccino’s, boterhammen met kaas of bijvoorbeeld bakjes yoghurt zullen ervoor zorgen dat je er opgeblazen uit ziet en last krijgt van winderigheid.

Er lijden namelijk veel mensen aan een intolerantie voor lactose. Dit houdt in dat je darmen niet alle enzymen bevatten om lactose af te breken. Hierdoor ontstaat dat opgeblazen gevoel en de ongewenste ‘bolle’ buik.

Sta hier dus bij stil wanneer je iets eet voordat je naar het strand gaat!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…