Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat moet je doen als je twijfelt over de relatie

Anja
2 min read

Een tijdje geleden wist je het nog zeker, dit was de ware. Maar nu lijkt het allemaal heel erg anders te gaan dan je had gehoopt. Je houdt van de ander maar je mist iets. De vonk is weg, de vlinders hebben hun vleugels verloren en de roze wolk is verdampt. Je twijfelt, wil ik deze relatie nog een kans geven of niet?

Wat kun  je er aan doen?

Probeer eerst te achterhalen waarom je twijfelt over jullie relatie. Is er iets aan de ander wat je niet aan staat of lagen jouw verwachtingen te hoog? Ga bij jezelf na hoe diep jouw gevoel zit voor de ander. Als je de ander nog heel erg graag ziet is het zinvol om er aan te werken. Maar als jouw gevoel oppervlakkig blijft is het misschien verstandig om te besluiten de ander te laten gaan en op zoek te gaan naar iemand die beter bij jou past. Hou de ander dan vooral niet te lang aan het lijntje.

Maak het bespreekbaar

Als je in je eentje blijft zitten kniezen kun je er van uit gaan dat de ander dat merkt. De ander kan daar heel erg onzeker van worden terwijl dat misschien helemaal niet hoeft. Misschien twijfelt de ander ook wel en komen jullie samen tot de juiste beslissing. Blijf praten met elkaar, dan komen jullie er zeker en vast wel uit.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…