Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

In welke ruimtes hebben mannen het liefste sex?

Milan
2 min read

De meest voor de hand liggende plek om seks te hebben is uiteraard de slaapkamer. Jullie zijn beiden in weinig kleren gehuld en kunnen na de daad heerlijk samen in slaap vallen. Wanneer je een lange tijd in een relatie zit kan dit soms een beetje saai worden, dit zorgt ervoor dat seks een routineklusje wordt en dit gaat ten koste van het genot. Tijd voor verandering! De meest populaire plek in huis om seks te hebben is de woonkamer, maar wanneer de mannen het voor het zeggen hebben kiezen zij voor een andere ruimte. Condoomfabrikant deed onderzoek naar  in welke ruimte de mannen het liefst vrijen. Het resultaat lees je hieronder!

In de Badkamer

Het was condoomfabrikant Trojan die die onderzoek uitvoerde en zij kwamen erachter dat mannen het liefst seks hebben in de… BADKAMER!
Maar liefst 73 procent van de ondervraagde mannen gaf aan het liefst te vrijen in de badkamer en dan met name onder de douche. Vooral zomers is deze plek populair bij de mannen, omdat ze dan direct na het vrijen lekker kunnen afkoelen.

En met wie zouden ze dan het liefst vrijen onder de douche? De mannen gaven aan het liefst met Jennifer Lawrence de warme stralen van de douche te delen. Ook de vrouwen kregen deze vraag voorgeschoteld en zij gaven de voorkeur aan Channing Tatum!

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…