Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wil jij je seksleven verbeteren?

Fien De Bruycker
4 min read

Geschreven met input van Easytoys

Oefening baart kunst is van toepassing in alle aspecten van je leven, dus ook in je seksleven. Of je nu single bent of in een relatie zit, oefenen kan nooit kwaad. Uiteraard oefen je het beste met je partner of een one-night stand, maar er zijn ook tal van seksspeeltjes die je helpen om beter te worden in bed. Wij sommen er een paar voor jou op voor wat inspiratie.

Vibrator

Een vibrator is een seksueel hulpmiddel voor het stimuleren van orgasmes. Het werkt op basis van een batterij en veroorzaakt trillingen aan je clitoris waardoor je sneller klaarkomt.

Door gebruik te maken van een vibrator zorg je ervoor dat je tijdens de seks sneller klaarkomt. Het is bewezen dat je lichaam gewend raakt aan elke masturbatiegewoonte. Je kan dus als het ware je clitoris trainen om sneller klaar te komen. Dit kan je bijvoorbeeld doen met het populaire lovense lush 3 vibratie eitje.

Dit beïnvloedt je seksleven op een enorm positieve manier. Als vrouw is het niet altijd gemakkelijk om klaar te komen tijdens de seks, dus dit hulpmiddeltje is zeker welkom. Je hoeft zo’n vibrator niet enkel te gebruiken als je alleen bent. Neem het gerust mee tijdens de seks met je partner. De lovense lush 3 kan je zelfs via een app laten bedienen en zo kan het jullie allebei een heerlijke nacht bezorgen.

Pocketpussy

Als man is er geen beter speeltje om op te oefenen dan een pocketpussy. Tegenwoordig bestaan er heel realistische kunstvagina’s waardoor je de mogelijkheid hebt om te oefenen. Op die manier verwen jij in de toekomst vrouwen op een veel waardevollere manier dan voorheen. 

Dilatoren

Als vrouw kan je pijn of een ongemakkelijk gevoel ervaren wanneer een man je wilt penetreren. Dit kan veroorzaakt worden door vaginisme waarbij je bekkenbodemspieren samentrekken, zodat penetratie niet mogelijk is. Wanneer dat wel mogelijk is, zijn er alsnog vrouwen die pijn hebben. 

Om die pijn te verzachten kan je je vagina te trainen. Dat kan je doen met dilatoren. Een dilatorset bestaat uit vier buizen uit verschillende formaten: van heel smal tot de gemiddelde dikte van een penis.

Je begint met het smalste staafje en je glijdt dit heel voorzichtig in je vagina. Via het buisje breng je glijmiddel aan in je vagina en kan je rustig masturberen. Ervaar je geen pijn meer bij het smalste buisje? Dan is het tijd voor het volgende buisje. Zo oefen je verder totdat je aan het laatste buisje bent geraakt en je de grootste maat hebt uitgeprobeerd.

Condooms

Niks is vervelender dan in het heetst van de strijd sukkelen met het aankrijgen van een condoom. Het klinkt banaal, maar oefen geregeld met het omdoen van condooms, zodat je geen anticlimax ervaart in een seksuele opwelling. Wedden dat het volgende keer veel vlotter gaat?

Door Fien De Bruycker

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…