Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wist jij dit al over jouw haarkleur?

Bram
2 min read

Haarkleur zegt iets over jou als persoon. Ook kun je dit iets sturen door je haar van kleur te veranderen. Dit is wat je haarkleur over jou zegt.

Blond

We weten allemaal dat blond voor sexy en verleidelijk staat. Ook brengen we blond haar snel in combinatie met de zomer. Het seizoen waarin iedereen geniet en zich jeugdig, flirterig en vitaal voelt. De meeste blondines hebben dan ook een sprankelende persoonlijkheid en staan graag in de spotlights. Platinablond haar eist dan ook al snel de aandacht op in een groep.

Bruin

Waar blond haar nog wel eens opgevat kan worden als speels en ondeugd, bruin haar maakt daarentegen een betrouwbare indruk op de meeste mensen. Zo zijn er een aantal tinten die vooral zekerheid uitstralen, waaronder kastanjebruin haar en chocoladebruin. Mensen met bruin haar worden dan ook al snel aangezien als de perfecte levenspartner en eeuwige liefde.

Rood

Rood haar associëren de meeste mensen met temperament en passie. Naast een sterk karakter en een grote vastberadenheid kan dit ook als koppig worden gezien. Daarnaast valt rood haar altijd op, vooral omdat het geen veel voorkomende haarkleur is. Met rood haar geef je dan ook een duidelijk statement af, waardoor je sommige mensen aantrekt maar ook zeker mensen kunt afstoten. 

Zwart

Zwart haar staat vooral voor mysterieus en geheimzinnig, maar ook worden mensen met zwart haar als exotisch gezien. Vooral een diepe zwarte kleur wordt aangezien als mysterieus en niet te peilen. In tegenstelling tot de openheid van blond haar, staat zwart haar juist voor geslotenheid. Hierdoor wordt je anders benaderd door mensen die je niet kent.

Grijs

Mensen die behoefte hebben aan een veilige omgeving zullen sneller naar mensen met grijs haar trekken. Vooral omdat zij bescheiden, rustig en serieus zijn. Daarnaast worden mensen met grijs haar gezien als intelligent. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…