Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wordt een pro in bed met deze 6 tips

Bram
2 min read

Je hebt een nieuwe relatie of je wil je seksleven nieuw leven inblazen? Wij vroegen raad aan een seksuoloog en kregen deze 6 pikante tips.

1. Kijk elkaar in de ogen

Het klinkt een beetje melig maar oogcontact is echt belangrijk tijdens seks. Het zorgt ervoor dat jullie een diepe connectie voelen en je kan elkaar aanwijzingen geven over wat prettig voelt.

2. Je enthousiasme is belangrijker

Wat je ook doet, enthousiasme is altijd belangrijker dan techniek. Zoek samen wat jullie opwindt. Misschien is het dat nieuwe lingeriesetje? Of je kan hem vragen om je een lange massage te geven? Plaag elkaar een beetje, stuur elkaar erotische berichtjes om de vlam aan te wakkeren.

3. Lees erover

Dankzij boeken als 5O shades of grey zijn erotische verhalen weer helemaal in. Zoek je favoriete erotische passage in een boek en lees het voor aan je partner. Het is een makkelijke manier om elkaar te vertellen wat je opwindt. Hierdoor kunnen jullie samen iets spannend uitproberen.

4. Neem de leiding

Speel af en toe een spelletje. Vertel hem dat hij zich niet mag bewegen en je niet meer mag aanraken zonder je toestemming. Ja, het klinkt een beetje dominant maar het zal jullie helpen om elkaars erogene zones te ontdekken. De volgende nacht mag hij hetzelfde bij jou doen. Door de controle te verliezen stel je je kwetsbaar op en dat is de sleutel voor een sterke band.

5. Oefen je knuffel skills

Deze tip lijkt helemaal niet pikant, maar het is daarom niet minder belangrijk. Onderzoek toont aan dat knuffelen, kussen en liefdevolle gesprekken na de seks erg belangrijk zijn voor je seksueel welbevinden. Denk aan wat fantastisch voelde en geef elkaar complimentjes.

6. Verras elkaar

Laat een ijsbokje zachtjes smelten op zijn lichaam, dop je tepels in honing en laat het door hem aflikken of probeer een nieuw seksspeeltje. Er zijn duizenden één manieren om je seksleven spannend te houden. En als dat nieuwe speeltje toch niet het gewenste effect heeft kunnen jullie er samen nog om lachen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…