Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo breng je meer variatie in je seksleven

Olivier
3 min read

Wanneer je al een tijdje een relatie hebt, kan de seks op ten duur een beetje saai worden. Je weet precies van elkaar wat het favoriete standje is, je bent bekend met de manier van klaarkomen. Kortom, het wordt meer een routineklusje. Er zijn dingen die je kunt doen om dit te doorbreken. Hieronder 8 dingen die je kunt doen om te zorgen voor meer variatie in jullie seksleven.

Verleg je grenzen

Experimenteer er op los! Wanneer je in een relatie de opwinding en spanning tijdens de seks mist, is het de bedoeling dat jullie hier zelf verandering in brengen. Haal een seksspeeltje in huis of probeer een nieuw standje! Het is veel makkelijker om te experimenteren met een vertrouwde sekspartner, sla hier dus je slag uit!

Onderhoud seks

Zorg dat je als koppel vaak genoeg seks hebt. Seks hoeft niet altijd speciaal en perfect te zijn. Seks zorgt ervoor dat je een goede en speciale band met je partner houdt. Ook houdt het je libido en zin op peil.

Seks zonder inhouden

Er komen allerlei geluiden, geuren en bezienswaardigheden kijken bij een goede sekspartij. Schaam je hier niet voor. Laat alles op zijn vrije loop. Zo kunnen jullie comfortabel en écht ontspannen met elkaar omgaan.

Vakantie seks

Zorg ervoor dat je geregeld samen met elkaar op vakantie gaat en dan ook seks hebt. Op vakantie zijn jullie het meest ontspannen en hebben jullie de minste zorgen. Vrijen op het strand, in de auto, in het zwembad, alles kan!

Voor het slapen gaan

Niet alle seks hoeft te eindigen met een orgasme. Voor het slapen gaan erotisch knuffelen is ook heel fijn en zorgt ervoor dat jullie in elkaars armen in slaap vallen.

Goed-maak seks

Wanneer jullie ruzie hebben gehad en nog steeds kwaad op elkaar zijn, kan het goed zijn om lekker te vrijen. Dit werkt zeer ontlatend en zorgt ervoor dat je alle woede van je af ‘sekst’. Bovendien zijn jullie na de seks niet meer boos op elkaar.

Seks vol met passie

Je zou misschien denken dat passionele, sensationele seks alleen voor nieuwe koppels is. Zelfs na 20 jaar samen, kunnen jullie nog steeds als een beest tekeer gaan. Voel je jezelf opgewonden worden, maak dan gebruik van dit moment en leef je uit!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…