Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo maak je je lichaam helemaal summerproof

Anja
2 min read

Als de zomer eraan komt wil je er weer piekfijn uitzien. Begin met eens met een goede scheerbeurt of laat de boel harsen. Hierna ben je klaar om je huid eens goed aan te pakken. Scrub je huid zo’n twee keer in de week en gebruik vochtinbrengende creme. Drink veel water en laat je bleke huid verdwijnen door af en toe onder de zonnenbank te gaan. Eet wat je lekker vindt maar doe het met mate. En vergeet de sportschool niet te bezoeken.

Als het tijd is om naar buiten te gaan

Zorg dat je mooie verzorgde handen en voeten hebt met een manicure en pedicure. Neem een vrolijk nagellakje om je in de zomerse stemming te brengen. Houd je make-up natuurlijk voor de ultieme beachlook. Koop een mooie bikini of een leuk badpak en koop een goede zonnebrandcrème. Verbrand zijn is echt niet sexy.

Verzorg jezelf na een zomerse dag

Na een dagje in de zon is het belangrijk je huid te verzorgen met goede aftersun, zo blijft je huid lang bruin. Verzorg je haar extra door één of twee keer per week een masker in je haar te doen. Vet je lippen en je voeten in en na een goede nachtrust begin je volgende dag gewoon opnieuw. Fris, fruitig en klaar voor de volgende zomerse dag.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…