Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo worden je borsten ronder en strakker

Anja
2 min read

Sommigen houden van grote borsten terwijl anderen juist de voorkeur geven aan kleine borsten. Wel is vrijwel iedereen het erover eens dat borsten (ongeacht het formaat) strak en rond moeten zijn, en vooral niet moeten hangen. Daarom 3 tips voor mooie, ronde, strakke borsten.

1. Spieren trainen

De borsten van een vrouw worden op hun plek gehouden door borstspieren. Als een vrouw haar borstspieren traint, dan worden ze groter. Als je borstspieren in omvang toenemen, komen ze verder naar voren te staan. Je borsten worden op deze manier steviger en ze kunnen na een aantal work-outs zelfs groter lijken. Vraag dus in je sportschool naar oefeningen die de borstpieren trainen.

2. Vitamines & mineralen

De vitamines A, B, C en E zijn belangrijk voor collageen, elastine en een algehele stevige en strakke borsthuid. Zorg dus dat je voldoende van deze stoffen binnenkrijgt. Ben je hier niet zeker van? Overweeg dan om een multivitamine-supplement in te nemen zoals aan A tot Z supplement.

3. Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging zoals hardlopen en bewegen in het algemeen stimuleert je bloedcirculatie en is dan ook goed voor je algehele welzijn. Lichaamsbeweging komt dus ook ten goede aan de conditie/gesteldheid van je borstspieren en borsthuid. Hangende borsten zullen niet omgetoverd worden tot mooie, ronde borsten dankzij een lange wandeltocht, maar alle beetjes helpen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…