Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo wordt anderhalve liter drinken poepsimpel: 9 manieren om je water te pimpen

Gezond.be
3 min read

We horen het elke dag: water is belangrijk voor onze gezondheid. Maar water … is ook maar water. Wij zochten uit hoe je je dagelijks aanbevolen hoeveel (veel) lekkerder kan maken.

  1. Limoen, aardbei en rozemarijn

Snij een halve limoen en een handvol aardbeien in stukjes. Duw er zachtjes op zodat het sap vrijkomt. Voeg water toe en zet het enkele uren in de koelkast. Voor extra smaak kan je een takje rozemarijn toevoegen. 

2. Komkommer, limoen en munt

Snij een komkommer en een limoen in stukjes. Voeg verse muntblaadjes toe en overgiet met water. Laat het mengsel enkele uren in de koelkast staan.

3. Fruitijsblokjes

Leg verschillende stukjes fruit en kruiden in een ijsblokvormpje. Overgiet met water en laat enkel uren bevriezen in de diepvriezer. Je hebt nu lekkere ijsblokjes die je drinkwater in een mum van tijd heerlijk maken. Ideaal voor als je weinig tijd hebt!

4. Sinaasappel, limoen en citroen

Snij alle ingrediënten en duw ze aan tot de sappen vrijkomen. Voeg water en een paar muntblaadjes toe en zet het in de koelkast.

5. Framboos en limoen

Snij een limoen in stukjes en voeg een handvol frambozen toe. Duw een beetje aan zodat de sappen vrijkomen. Voeg water toe en laat het enkele uren in de koelkast staan.

6. Braambes en appel

Snij een appel in stukjes en voeg een handvol braambessen toe. Duw de ingrediënten aan zodat de sappen worden vrijgegeven. Overgiet met water en laat het enkele uren staan in de koelkast.

7. Sinaasappel, gember en ananas

Je hebt stukjes sinaasappel, stukjes ananas en geraspte gember nodig. Meng alle ingrediënten en duw lichtjes aan zodat de sappen vrijkomen. Overgiet met water en zet het enkele uren in de koelkast.

8. Watermeloen en rozemarijn

Neem enkele stukken watermeloen en plet ze. Voeg een heel klein takje rozemarijn toe en giet er water over. Laat het even rusten in de koelkast.

9. Limoen en aardbei

Snij een limoen en aardbei in stukjes en duw aan tot de sappen vrijkomen. Voeg water toe en laat het enkele uren staan in de koelkast.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…