Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zoveel tijd spenderen we aan het uitkiezen van onze kleren

Olivier
2 min read

Vooral voor vrouwen is het een tijdrovende activiteit: Het uitkiezen van je kleren. Vanwege de gigantische collectie kleren zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk en je wilt natuurlijk altijd in een gepaste outfit voor de dag komen. Hoeveel tijd besteden we nu eigenlijk aan het uitkiezen van onze kleren? Wij zochten het voor jullie uit!

Marks & Spencer zocht het uit

Modemerk, Marks en Spencer, deed onderzoek naar de tijd die vrouwen kwijt zijn aan het uitzoeken van kleding, en de resultaten liegen er niet om. Vrouwen besteden maar liefst 6 maanden van hun leven aan het beslissen wat ze aan moeten trekken. Dit is gebaseerd op 17 minuten per dag, veel he? Wanneer je je teveel zorgen maakt over wat je aan moet trekken, kan dit zelfs leiden tot zogeheten ‘garderobe woede’.
Dit komt voor bij maar liefst 62% van alle vrouwen.

Ook mannen zijn er gevoelig voor…

Ook mannen zijn hier gevoelig voor, in mindere mate dat wel. 20% van de mannen heeft wel eens een woedeaanval omdat hij niet weet in wat voor outfit hij de deur uit wilt gaan. 10% komt zelfs geregeld te laat omdat hij of zij niet wist wat te dragen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…