scrollTop top

3 redenen waarom onenightstands goed zijn voor je seksleven

3 redenen waarom onenightstands goed zijn voor je seksleven

Onenightstands. De meeste van jullie hebben er vast wel eens eentje gehad of zullen er in de toekomst eentje ervaren. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie moet je wel een beetje voorzichtig zijn met deze vorm van seks. Maar natuurlijk is er niets mis mee. Wij hebben 3 redenen voor jullie op een rijtje gezet waarom onenightstands goed zijn voor je seksleven. Het leven is al kort genoeg, dus geniet ervan!

Spannend

De liefde bedrijven met iemand die je goed kent is natuurlijk heerlijk, maar een gepassioneerde nacht van stomende seks met iemand die je nauwelijks kent kan sensationeel zijn. Wees gewoon wie jij wilt zijn die nacht.

Impulsieve passie

Seks hoeft niet altijd te maken te hebben met een levenslange band met een ander. Heb je zin, is er iemand met wie je wel eens de lakens zou willen delen? Ga er dan voor. Een onenightstand is soms veel leuker dan nummers uitwisselen, wachten en weer opnieuw gaan daten.

Geen emotionele betrokkenheid

Soms is het wel fijn om geen andere dingen aan je hoofd te hebben. Geen zorgen of hij je morgen wel weer belt, of je nog iets belangrijks met hem moet bespreken, of hij het niet raar vindt dat je dat verzoekje in bed deed, of jullie niet moeten praten over hoe jullie nu verder met elkaar gaan. Jullie kunnen het gewoon heerlijk licht houden samen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!