Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 dingen waarvan je als twintiger geen spijt hebt

Anja
2 min read

Fouten maken is menselijk. Iedereen maakt wel eens fouten, de een meer dan de ander. Fouten zijn bedoeld om uit te leren. Welke fouten maak je nu als twintiger en moet je vooral geen spijt van hebben? Wij hebben er vijf voor jullie op een rijtje gezet:

1. Te veel drinken

Eén drankje moet kunnen toch? Maar na dat ene glaasje volgt een volgende en nog eentje en nog eentje. Zorgen zijn voor morgen (en de kater ook).

2. Laat naar bed

De dag duurt maar vierentwintig uur. Daarin moet je we werken, schoonmaken, eten koken, studeren en ook ontspannen. Dan maar een paar uurtjes minder slaap per nacht. Slapen doen we wel weer als we de dertig zijn gepasseerd.

3. Fastfood

Een hamburger als ontbijt? Een lekkere kebab na het uitgaan? Soms is er gewoon geen tijd om te koken. Dat kan allemaal als je in de twintig bent.

4. Positieve gedachtes

Het liefst geloven we dat altijd alles goed komt, maar met slechts een paar uur slaap is doordachte keuzes maken niet je sterkste punt. Gelukkig is het helemaal niet slecht om fouten te maken, door fouten te maken, leer je hoe het de volgende keer wél moet.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…