Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 X daarom heb jij de allerbeste mama

Anja
2 min read

Er zijn maar een aantal mensen die je mama écht mama kunnen noemen. Een moeder is een speciaal figuur in je leven – een groot gedeelte ván je leven, zelfs! Zonder onze moeders waren we nergens (letterlijk en figuurlijk), en wel hierom!

1. Er zijn weinig mensen die jou zó goed kennen

Voor je moeder hoef je nooit de context uit te leggen. Zij weet gewoon hoe je je voelt, waar je aan denkt en ‘of je vroeger ook zo was’. Ze weet wat je nodig hebt, of dat nou om je favoriete kostje of luisterend oor gaat, mama kent je!

2. Ze is er altijd voor je

Mama luistert altijd. Waar het ook over gaat, waar je ook bent en hoe laat het ook is; mama is er. De raad van je moeder is om de een of andere reden altijd de beste. Een heerlijk gevoel – wat er ook is, mama is er voor je.

3. Mama is je beste vriendin

Een trouwere, beschikbaardere en genereuze vriendin is er niet. Met mama kun je shoppen, op vakantie gaan en heerlijk eten. Heerlijk op stap gaan, leuke dingen doen en genieten! En het beste is, jullie zijn lekker met zijn tweeën. Qualitytime!

4. Ze is je meest loyale support

“Mom always has your back” oftewel: mama staat achter je! Jouw moeder wil dat je slaagt in het leven. Wat je ook doet, welke weg je ook ingaat. Mama vecht voor jouw succes – zonder dat ze daar zelfs iets voor terug wilt.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…