scrollTop top

5 redenen waarom mensen met sproeten leuk zijn!

5 redenen waarom mensen met sproeten leuk zijn!

Heb jij sproeten? Het wordt gezien als een van de 7 schoonheden. Zelf denk je er waarschijnlijk een stuk minder positief over. Veel mensen met sproeten vinden ze niet mooi en zijn ze liever kwijt dan rijk. Nu is het tijd om je mening te veranderen, hieronder 5 redenen waarom mensen met sproeten SUPER leuk zijn.

1. Uniek

Sproeten zijn uniek, als de vlekken op een dalmatiër. Jij bent de enige op de wereld met dat specifieke sproetenpatroon. Wees er trots op.

2. Cute

Veel mensen willen juist niet schattig gevonden worden. Jouw sproetjes zorgen er echter voor dat je voor eeuwig een ‘cutie’ bent! Zelfs als je wat ouder wordt, zie jij er nog schattig uit, veel mannen vinden dit ontzettend aantrekkelijk.

3. Vermaak

Heb je even niks te doen? Dan kun je altijd met een potlood of pen lijntjes tussen je sproetjes tekenen om het tot een groot web te maken. Pas wel op dat je geen watervaste stift gebruikt.

4. Ze zijn ‘real’

Wist je dat er zelfs mensen zijn die sproetjes ‘faken’. Er zijn speciale potloden te koop waarmee je nepsproetjes aan kunt brengen. Gelukkig heb jij dit niet nodig.

5. Combineren

Draag gouden of koperen sieraden en je ziet er fantastisch uit. In combinatie met jouw oranje sproetjes zal je veel aandacht trekken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!