Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 X dingen die je vroeger met je beste vriendin deed

Anja
2 min read

Vroeger had ieder meisje wel een ‘BFF’, een allerbeste vriendin. Jullie waren onafscheidelijk, hadden geen geheimen voor elkaar en deden daadwerkelijk ALLES samen. Als volwassene heeft iedereen meer een eigen leven en is er vaak weinig tot geen tijd voor een beste vriendin. Jammer wel, want jullie deden echt leuke dingen vroeger. Hieronder 5 dingen die iedereen vroeger met haar beste vriendin deed.

1. Vriendenkettinkje

Misschien heb je hem nog ergens liggen? Een van die vriendenkettinkjes van een hartje in twee delen. Zo konden jullie altijd bij elkaar zijn.

2. Samen dansen

Op elk leuk nummer verzonnen jullie samen een complete dansshow. Op de kamer van je beste vriendin, voor de spiegel. Niemand die jullie kon storen.

3. Dezelfde kleren

Jullie droegen nooit exact hetzelfde, maar leken wel graag op elkaar. Wat zij leuk vond, vond jij ook leuk en andersom.

4. MSN

Kennen jullie het nog? MSN. Dit Messenger programma was immens populair. Iedereen had een zo lang mogelijke naam met allerlei verwijzingen erin. Als beste vriendinnen vonden jullie het geweldig om elkaars naam aan te passen en er stiekeme boodschappen in te plaatsen.

5. Verkering vragen

Was je zelf te verlegen om die leuke jongen uit een hogere klas om verkering te vragen? Hier had je je beste vriendin voor. Je schreef zelf het briefje en zij speelde postbode. Wat was het ook allemaal gemakkelijk vroeger.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…