Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 goedkope fitness attributen die iedereen moet hebben

Bram
2 min read

Voor een goede workout heb je echt geen dure fitness apparaten nodig. Hier zijn 6 handige en goedkope fitness attributen die je echt moet hebben.

1.Fitnessmat

Een fitnessmatje of yogamatje is erg goedkoop en het maakt je leven zoveel aangenamer. Je kan het gebruiken tijdens alle oefening waarbij je op de grond ligt. Die sit-ups, crunches, push-ups en leg-raises zijn veel gemakkelijker met een fitnessmatje. Je ligt comfortabeler, je wordt beter ondersteund en je hebt minder kans om een blessure op te lopen.

2.Hartslagmeter

Een hartslagmeter is een handig en goedkoop apparaatje. Vooral als je gewicht wil verliezen is een hartslagmeter echt onmisbaar. Het toont je of je de juiste hartslagfrequentie hebt om vet te verbranden.

3.Gewichtjes of dumbbels

Gewichtjes zijn helemaal niet duur en je kan ze overal kopen. Je kan gewichtjes gebruiken om meer kracht op te bouwen. Koop in elk geval een set van twee stuks. Zo kan je je beide armen tegelijk trainen.

4.Fitness elastiek

Een fitness elastiek is ideaal om oefeningen met weerstand uit te voeren. Het is de perfecte manier om je spieren te versterken, helemaal niet duur en erg gemakkelijk in gebruik.

5.Een expander

Een expander wordt soms ook een trekveer genoemd. Het is een klein apparaatje met twee handvaten waar een veer tussen zit. Je traint je arm- en borstspieren door de handvaten op een gecontroleerde manier naar elkaar toe te bewegen. Het resultaat is in elk geval verbluffend. Mannen mogen rekenen op een stoere gespierde borstkas en vrouwen worden beloond met mooie volle en stevige borsten.

6.Fitness bal

Met de fitness bal kan je elke workout leuk maken. Het is een opblaasbare bal die je voor verschillende oefeningen kan gebruiken. Je traint er de dieperliggende spieren mee waardoor je sneller resultaat ziet. Ideaal voor een platte buik en strakke dijen!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…