scrollTop top

6 herkenbare dingen voor vrouwen die aan krachttraining doen

6 herkenbare dingen voor vrouwen die aan krachttraining doen

Tegenwoordig is krachttraining niet alleen maar voor mannen. Er zijn ook veel vrouwen die in de sportschool met zware gewichten bezig zijn. Dit maakt ze natuurlijk niet minder vrouwelijk, maar er zitten wel een paar nadelen aan verbonden. Hieronder 6 herkenbare dingen voor vrouwen die aan krachttraining doen.

Eelt op de handen

Omdat je vaak gewicht heft in de sportschool heb jij geen gladde vrouwelijke handjes meer. Ze zitten vol met eelt en pijnlijke plekken. Stiekem ben je soms wel een beetje trots op ze. Ze laten tenslotte zien dat je hard werkt in de sportschool.

Jezelf uitsloven

Omdat je waarschijnlijk één van de weinige vrouwen bent in het krachthonk, wil jij jezelf wel even bewijzen tegenover al die sterke mannen. Dit zorgt af en toe voor nare blessures. Toch niet zo verstandig!

Geïrriteerd raken wanneer mannen je advies geven

Mannen komen vaak naar je toe om (ongevraagd) advies te geven. Dit op een kinderlijke manier, omdat ze je eigenlijk niet serieus nemen. Niet fijn, laat me gewoon met rust!

Je probeert je vriendinnen over te halen

Waar je vriendinnen lekker lol maken, breng jij een groot deel van je vrije tijd door in de sportschool. Soms voelt het wel een beetje eenzaam, daarom probeer je geregeld je vriendinnen over te halen om mee te gaan. Dit echter met weinig succes (helaas).

Soms maak je rare geluiden

Veel zware fysieke inspanning zorgt er ook voor dat je af en toe rare geluiden maakt. Geregeld ontsnapt er een mannelijke grom of kreun. Oeps!

Je brengt verfrissing in de sportschool

Jij loopt regelmatig met een luchtverfrisser rond te spuien in de sportschool. Al dat vieze mannenzweet, bah!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.267.528
 • Aantal
  doden
  4.725.780
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!