Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 6 Mooiste cruise Bestemmingen

Camille
3 min read

Denk je erover om een vakantie te boeken? Waarom dan niet eens cruise proberen? Dit is de ideale manier om op een relaxte manier all-inclusive te reizen. Je betaalt namelijk een vaste prijs. Vanaf het moment dat je aan boord gaat heb je nergens meer zorgen aan en kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten die inbegrepen zijn bij de prijs. En dat is meestal heel wat. Naast lekker eten en drinken kun je genieten van welness, zwembaden, fitness en nog veel meer. Het personeel doet er alles aan om je in de watten te leggen. Zo kom je volledig uitgerust aan op je bestemming. En vervelen hoef je je echt niet. Aan boord zijn casino’s, theaters en vaak ook een bioscoop. Er is dus altijd wat te doen voor jong en oud.

Waar kun je heen cruisen?

Het leukste van een cruise is dat je al vakantie viert tijdens je reis. Je kunt volop genieten van alles aan boord van het schip en je zult merken dat de wereld er vanaf het water heel anders uit ziet. En het aanbod cruises is reusachtig. Er zijn talloze schitterende bestemmingen waar je uit kunt kiezen. Wij geven je onze zes favoriete bestemmingen:

Santorini

Het Griekse eiland Santorini is één van de mooiste vakantiebestemmingen op aarde. De mooie witte huizen verspreid over reusachtige kliffen bieden vanaf het water een wonderschone aanblik. En er gaat werkelijk niets boven de zonsondergang op Santorini, zorg dat je het niet mist.

Galapagos Eilanden

Er zijn maar weinig schepen die een cruise naar de Galapagos eilanden aanbieden, maar het is dan ook een zeer exclusieve vakantiebestemming. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong en je vindt er planten en dieren die nergens anders op aarde leven. De eilanden hebben een subtropisch klimaat en zijn gelegen in de Stille Oceaan. Een Cruise naar dit gebied is dus meestal een behoorlijk lange reis. Als je het geld hebt is het echter een unieke ervaring die je niet mag missen.

Spitsbergen

Het mooie Spitsbergen kun je eigenlijk alleen met een cruiseschip bezoeken. Deze groep eilanden werd ontdekt door de Nederlandse zeevaarder Willem Barentsz. Op deze eilanden sta je oog in oog met kolonies zeevogels, walrussen en misschien zelfs ijsberen. Het landschap van ijskappen, gletsjers en fjorden is werkelijk adembenemend.

Quebec

Een cruise naar de Canadese hoofdstad Quebec is onvergetelijk. Je vaart over de beroemde St. Lawrence rivier waarna je het de kaap van Château Frontenac in de verte op ziet doemen. In Quebec kun je genieten van talloze bezienswaardigheden waaronder de Place Royale en mooie oude haven. Maak vooral een stadswandeling door de oude schilderachtige straten en verbaas je over de schoonheid van deze stad.

Tahiti

Eén van de meest stralende bestemmingen op het lijstje is Tahiti, oftewel de Frans Polynesische eilanden. Deze eilanden bezoek je het beste met een cruiseschip. En juist vanaf het water zijn de witte stranden en helderblauwe zee ongekend mooi.

Amalfi Kust

De mooie Amalfi-Kust kun je bezoeken met een cruiseschip. Je maakt hier ook kennis met Capri, één van de beroemdste eilanden die Italië rijk is. Minder bekend maar net zo mooi is het eiland Positano. Hier vind je prachtige huisjes die spectaculair gebouwd zijn tegen de berghelling. Tussen de huizen zijn geen straatjes maar in plaats daarvan romantische trapjes.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…