Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nazomeren op Cruise: Citytrip & wellness ideeën

Camille
3 min read

De zomer loopt ten einde, maar eigenlijk ben je nog niet toe aan een druilerige herfst en koude winter. Waarom stel je de winter dan niet even uit? Gewoon er tussenuit knijpen en nog even lekker nazomeren? Je kunt bijvoorbeeld een leuke reis boeken en het vliegtuig pakken naar een warm land. Hartstikke fijn natuurlijk. Maar je kunt jezelf ook eens écht verwennen met een mooie en luxe cruise. Je kunt kiezen voor een bestemming waar het ook in het najaar en de winter nog mooi weer is. Wat dacht je van een stedentrip naar de mooie stad Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten? Hier is het goed toeven in het winterseizoen met een temperatuur van rond de dertig graden en een stralende zon aan de hemel.

Je kunt je lekker in de watten laten leggen

Als je een cruise maakt kun je een bestemming bezoeken terwijl ook de reis erheen al een vakantie op zich is. Je kunt je laten verwennen in één van de spa’s en wellness gelegenheden. Je kunt kiezen uit talloze heerlijke behandelingen. Maar je kunt natuurlijk ook relaxen aan het zwembad. Dat is niet alleen uitgerust aankomen op je bestemming, je voelt je als herboren.

Je krijgt waar voor je geld

Een cruise heeft een duur imago. Toch valt het wel mee als je uiteindelijk ziet wat je allemaal krijgt voor je geld. Je hoeft geen boodschappen te doen, geen eten te koken, eten en drinken zijn allemaal inbegrepen en je hebt toegang tot alle mogelijke faciliteiten. Op de bestemming zelf zijn de excursies doorgaans ook al geregeld en inbegrepen bij de prijs. Als je alles bij elkaar optelt zal je in veel gevallen zelfs goedkoper uit zijn dan bij een gewone reis.

Er is van alles te doen en te beleven op het schip

Op het schip hoef je je geen moment te vervelen, er is werkelijk aan alles gedacht. Eigenlijk is het schip een drijvende stad. Je kunt lekker eten in allerlei restaurant, er zijn winkels waar je naar hartenlust kunt shoppen en er is volop entertainment aanwezig. Als je wilt kun je iedere avond iets anders doen. Wat dacht je van een leuke film kijken in bioscoop? Of een gokje wagen in één van de casino’s? Of bezoek je liever één van de spectaculaire shows in het theater?

Andere voordelen van een cruise

Er zijn echter nog meer redenen waarom je echt eens een cruise moet maken:

  • Ook de kinderen hebben het naar hun zin.
  • Je hebt altijd zeezicht.
  • Je maakt op een ontspannen wijze gemakkelijk contact met andere mensen.
  • Je hoeft niets maar als je wilt is bijna alles mogelijk.
  • Het is ideaal voor mensen die minder mobiel zijn.
  • De lucht op zee is gezond en nauwelijks vervuild.
  • Reizen met een cruise is veilig, zeker wanneer je alleen reist.

Conclusie

Een cruise maken is de ideale manier om nog even lekker na te zomeren. Je geniet van al het moois wat een cruise te bieden heeft. Je betaalt één prijs waarvoor je ontzettend veel krijgt. Niet alleen profiteer je van talloze voorzieningen, ook is er volop entertainment aan boord. Je vakantie begint dus al vanaf het moment dat je aan boord stapt. En het mooiste is dat je uitgerust aan komt op je bestemming want onderweg wordt je aan alle kanten gepamperd. Wie wil dat nu niet?

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…