Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De Emiraten, perfecte Cruise Bestemming tijdens de winter!

Camille
3 min read

Wil je ontsnappen aan het kille winterweer in ons kikkerlandje? Waarom ga je dan niet eens een cruise maken? Tijdens de reis wordt je aan alle kanten verwend. Er is lekker eten en drinken en je kunt genieten van heerlijke behandelingen in de wellness. Ook als je graag actief bezig bent is een cruise een prima idee. Je kunt lekker gaan zwemmen of sporten in één van de fitnessfaciliteiten. En ’s avonds hoef je je ook niet te vervelen. Je kunt een gokje wagen in één van de casino’s aan boord, een show bijwonen in het theater of een filmpje pakken in één van de bioscopen. Misschien vraag je je af of dat niet veel te duur is? Daar kunnen we kort over zijn. Je betaalt één prijs, en daarbij is alles inbegrepen. Eten, drinken, entertainment, wellness, sportvoorzieningen en nog veel meer. En vaak zijn ook de excursies op de plaats van bestemming inbegrepen bij de prijs. Je krijgt dus heel veel waar voor je geld. Alles bij elkaar is het goed mogelijk dat je zelfs heel wat goedkoper uit bent dan wanneer je zou kiezen voor een ander type reis.

Een Cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten

Een cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten is misschien wel precies wat je zoekt. De Verenigde Arabische Emiraten is de naam van een land dat op het Arabisch schiereiland aan de Perzische Golf ligt. De bekendste lidstaten van de emiraten zijn Abu Dhabi en Dubai. Een cruise naar de Emiraten heeft alles in zich voor een geweldige ervaring. Wij vertellen je waarom:

  • Het is er altijd mooi weer.
  • Er zijn schitterende bezienswaardigheden.
  • Je kunt bovenop de hoogste wolkenkrabber ter wereld staan.
  • De liefhebber van golf kan zijn hart ophalen op één van de golfbanen.
  • Je kunt skiën in de woestijn.

Het is er altijd  mooi weer

De Arabische Emiraten hebben een woestijnklimaat. Je bent in de zomer dus altijd verzekerd van temperaturen tussen de 35 en 45 graden Celsius. Bloedje heet dus. Veel aangenamer is het daarom om in het winterseizoen te gaan in de periode van november tot en met maart. Met een temperatuur van rond de 30 graden is het dan goed toeven. Omdat juist het winterseizoen zo prettig is zijn de Emiraten de perfecte bestemming om te ontsnappen aan de Nederlandse winter.

Er zijn schitterende bezienswaardigheden

In de Emiraten kun je tal van architectonische wonderen zien. Hieronder behoort ook de Sjeik Zayedmoskee in Abu Dhabi. Deze moskee is één van de grootste moskeeën ter wereld en werkelijk adembenemend om te zien.

Je kunt bovenop de hoogste wolkenkrabber ter wereld staan

Nergens vind je hogere wolkenkrabbers dan in Dubai. Met zijn 828 meter is de wolkenkrabber Burj Khalifa de hoogste ter wereld. Met een lift zoef je in no-time naar het At The Top SKY observatiedek, gelegen op de 148e verdieping. Vanaf dit dek heb je een waanzinnig uitzicht over de stad.

De liefhebber van golf kan zijn hart ophalen op één van de golfbanen

De Verenigde Arabische Emiraten hebben een behoorlijke reputatie hoog te houden als het gaat om de golfsport. Je vindt er dan ook prachtige golfbanen in het hartje van de woestijn. Als golfen jouw ding is moet je hier beslist een balletje slaan.

Je kunt skiën in de woestijn

Een andere merkwaardige mogelijkheid is skiën in de woestijn. Jawel. Er is een reusachtige skihal waar je op echte sneeuw kunt skiën. Een beetje vreemd, maar wel leuk.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…