Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 gewoontes die je relatie kunnen verpesten

Olivier
2 min read

Elke relatie kent zijn ups en downs. Soms kunnen jullie daar wat aan doen en soms is een relatiedip onvermijdelijk. Sommige gewoontes kun je echter beter uit je relatie verbannen. Hieronder 7 gewoontes die je relatie kunnen verpesten.

Het proberen te veranderen van je partner

Je kan iemands persoonlijkheid niet veranderen. Iedereen heeft een eigen identiteit, probeer die van je partner te respecteren. Niemand is perfect!

Bekritiseren van zijn of haar familie

Je hebt een relatie met je partner, niet met zijn of haar familie. Accepteer dat familie belangrijk is voor je partner, zeker als het niet jouw types zijn.

Ruzie in het openbaar

Wanneer jullie ruziemaken in het openbaar, creëer je ongemakkelijke situaties voor anderen. Het is veel beter om conflicten op te lossen wanneer jullie met zijn tweeën zijn.

Het opkroppen van ergernissen

Ruzie maken hoort erbij in een relatie. Ga geen dingen opkroppen maar spreek ze uit.

Slechte communicatie

Niemand kan andermans gedachtes lezen. Wanneer iets je dwars zit is het verstandig om dit uit te spreken. Ook wanneer je je goed voelt is het goed om dit te delen.

Elkaar bespioneren

Vertrouwen is belangrijk in een relatie. Wanneer je je partner niet vertrouwt, heeft het geen zin om de relatie door te zetten.

Geen eigen leven meer hebben

Wanneer je alleen maar dingen samen met je partner doet, zal dit ertoe leiden dat je geen eigen leven meer hebt. Wanneer de relatie op de klippen loopt zit je dus met lege handen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…