Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 dingen die enkel zussen begrijpen!

Olivier
3 min read

Het ene moment kun je eklaar de nek omwringen, en het andere moment lig je plat van het lachen. Hoe dan ook, voor je zus ga je door het vuur. Enkel als je een zus hebt, begrijp je dat je met niemand anders zo'n speciale band kunt hebben als met haar.

1. Vergeven en vergeten

Ruzie maken kunnen jullie als geen ander. Maar na een uur praten jullie opnieuw over jullie favoriete serie en delen jullie de zak chips. 

2. Niemand mag ook maar één woord verkeerd zeggen over haar

Jullie zijn bondgenoten voor het leven! Ook al klaar je zo vaak over elkaar, niemand mag ook maar één woord verkeerd zeggen over je zus! Don't mess with her!

3. Eerlijkheid duurt het langst

Je zus is zowat de gene persoon op aarde die eerlijk zal zijn met je. Ze zal je zeggen als je ongelijk hebt, of als je haar er echt niet goed bij ligt. Ook wat ze vindt over je date zul je mogen aanhoren. Niet altijd even fijn, maar wel goed om te horen!

4. Jullie weten alles over elkaar

Jullie delen vele geheimpjes. Al is het maar dat niemand anders weet welke vreemde dingen ze doet als ze alleen is, en hoe nuts ze eigenlijk wel is. Je kent haar mooiste dromen en grootste angsten. Woorden zijn niet nodig om elkaar te begrijpen.

5. Weet je nog?

Jullie kunnen oneindigen doorpraten 'Hé, weet je nog toen …'

6. Insiders

Ja, je begrijpt het wel? Insiders die maar blijven meegaan, … met het bijhorende 'sisters only' vreugdedansje. 

7. Dezelfde kleerkast

Plots heb je dubbel zoveel kleren. Elkaars kleren lenen is helemaal toegelaten, toch als jij dan iets van haar mag gebruiken!

8. Levenslessen

Jullie leren zoveel van elkaar. Meer dan wat iemand anders je ooit zal leren. En dat op vlak van relaties, werk, of wat dan ook… Je zus heeft altijd goede raad klar voor je. 

9. Je ziet haar zo graag, dat je het haar meteen wil laten weten

Ook al maken jullie elkaar soms gek, jullie houden zoveel van elkaar! Toon dat je van je zus houdt, en plaats dit op haar Facebook!

Lees ook

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…