Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Afvallen met een online diëtist steeds populairder!

Camille
3 min read

In een steeds drukker wordende maatschappij is de vraag naar praktische oplossingen alom aanwezig. Het is daarom niet zo gek dat afvallen met een online diëtist steeds populairder wordt. Altijd en overal informatie en feedback kunnen krijgen van een specialist, wie slaat dat nu af?

Professionele begeleiding

Tussen alle haast en verplichtingen door blijft het belangrijk om de juiste keuzes te maken voor je eigen gezondheid. Steeds meer mensen beseffen dit en kiezen daarom voor professionele begeleiding door een online diëtist wanneer het hún uitkomt. Uit meerdere positieve ervaringen is gebleken dat dit dé sleutel tot succes is bij het afvallen. Het wordt stukken makkelijker om een ideaal streefgewicht te bereiken onder begeleiding van een gediplomeerde diëtist. Op maat samengestelde afslankplannen met feedback van een professional motiveren beter dan enkel op informatie gebaseerde plannen.

Medisch verantwoord

Obesitas en overgewicht zijn serieuze kwesties waar met zorg en expertise naar moet worden gekeken. Op een medisch verantwoorde manier afvallen is niet alleen een goede keuze, maar ook de meest veilige keuze! Leg je vragen en zorgen neer bij online diëtisten die je persoonlijk begeleiden zodat je met succes langetermijnresultaten kunt bereiken.

Hoe werkt dat?

Het begint met een persoonlijk intakeconsult. Met de diëtist stel je een plan samen dat volledig wordt afgestemd op je wensen en doelen. De kosten voor je persoonlijke begeleiding worden ook vooraf besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt rekenen op begeleiding wanneer het jou uitkomt via telefoon, chat, email of via een online programma. Op deze manier is het mogelijk om overal ter wereld toegang te hebben tot je eigen programma.

Verschillende fasen van het medisch onderbouwde behandelprogramma worden besproken om een stabiele overgang te realiseren. Het online programma bestaat uit 5 stappen naar een gezond voedingspatroon en het ideale streefgewicht. Stap voor stap word je voorzien van relevante kennis en ontwikkelingen op het gebied van afvallen.

In de actieve eerste fase wordt er geconcentreerd op doeltreffende gewichtsafname door gebruik van proteïnesupplementen. De daarop volgende fasen en ook de onderhoudsfasen staan in het teken van volledig gecontroleerde voeding voor de beste resultaten.

Voeding en beweging

Voor advies omtrent voeding en beweging kun je tussentijds altijd gratis terecht bij je persoonlijke online diëtist. Ook ná het bereiken van je streefgewicht sta je er niet alleen voor.

Dat is wel zo prettig!

Nog meer tips over afvallen met een persoonlijke diëtist? Klik hier »

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…