Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waar kan je het best een citytrip boeken?

Milan
4 min read

Bijna iedereen vindt het heerlijk af en toe eens op citytrip te gaan. Even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en helemaal tot jezelf komen in een andere omgeving. Cultuur snuiven, lekker eten, shoppen en nog veel meer. Leuk om samen met je vriendinnen te doen, maar een citytrip is ook heel romantisch om samen met je partner van te genieten. Zo breng je de spanning gegarandeerd terug in je relatie. Misschien heb jij je vaste adresjes voor het boeken van een citytrip. Maar als je nog nooit een citytrip hebt geboekt, waar kan je dan het best een citytrip boeken? Wij hebben daarom de volgende handige tips voor je verzameld:

  • De meest complete citytrip boek je bij TUI.
  • Budgetvriendelijke citytrips boek je bij D-Reizen.
  • Boek zelf je hotel via Trivago.
  • Boek je excursies thuis via GuideandGo.
  • Goedkope vliegtickets boek je bij een prijsvergelijker.

De meest complete citrytrip boeken bij TUI

Wil je snel en zonder gezeur een goede en heel complete citytrip boeken? Dan kun je dit het beste doen bij TUI. Deze reisorganisatie heeft een groot aanbod van meer dan 100 bestemmingen voor een citytrip. En binnen deze bestemmingen heb je de keuze uit verschillende ‘soorten’ citytrips. Denk hierbij aan cultuur, welness enzovoorts. Ook kun je citytrips boeken in verschillende prijsklassen. Je kunt er dus vanuit gaan dat er altijd wel een reis is die past bij jouw budget. Het handige aan TUI is bovendien dat je veel zaken tegelijkertijd kunt boeken. Van je vervoer tot en met je accommodatie. En daarnaast kun je ook nog excursies bijboeken. Op die manier kun je met recht zorgeloos op citytrip gaan.

Budgetvriendelijke citytrip boeken bij D-Reizen

Is de prijs van jouw citytrip erg belangrijk voor je? Dan kun je terecht bij D-Reizen. D-Reizen is een organisatie die een groot aantal zeer goedkope citytrips aanbiedt in verschillende Europese steden. Het betreft hier meestal citytrips waarbij alles inclusief is: vervoer, transfer en accommodatie. Maar het is ook mogelijk om een deel van de reis zelf te regelen zoals bijvoorbeeld het boeken van je eigen vlucht of hotel. Zo kun je eventueel nog wat besparen. D-Reizen biedt ook een groot aantal last-minute citytrips aan. Het voordeel hiervan is dat je tegen een gereduceerd tarief een geweldige citytrip kunt maken. En een citytrip leent zich heel goed voor een last-minute. Vaak hoef je maar één of zelfs helemaal geen vrije dagen op te nemen. Je kunt het dus heel goed op het laatste moment nog besluiten.

Boek zelf je hotel via Trivago

Wil je zelf de losse onderdelen van je citytrip boeken en samenstellen? Dan kun je voor een hotel de website ‘Trivago’ raadplegen. Dit is een soort prijs vergelijkende website waar je de gegevens en prijzen van bijna alle hotels ter wereld kunt vinden. Zo kun je heel eenvoudig kijken welk hotel het leukste en het goedkoopste is. Daarnaast kun je de resultaten filteren op een groot aantal extra voorzieningen. Neem bijvoorbeeld de aanwezigheid van gratis WiFi, toegankelijkheid voor mindervaliden of de aanwezigheid van een zwembad. Zo kun je moeiteloos het hotel vinden wat het beste bij jou past.

Boek je excursies thuis via GuideandGo

Wil je zorgeloos op reis gaan? Dan kun je thuis alvast al je excursies voor je citytrip boeken via GuideandGo. Hier kun je voor een groot aantal bezienswaardigheden je entreetickets kopen. Zo hoef je eenmaal op vakantie nergens meer voor in de rij te staan. Dat scheelt veel tijd en uitzoekwerk. En het mooie is dat je van tevoren precies weet hoeveel geld je nog over hebt voor andere dingen. Je kunt GuideandGo gebruiken voor excursies in Nederland, maar ook voor entreetickets in buitenlandse steden zoals Barcelona, Lissabon of Praag.

Goedkope vliegtickets boek je bij een prijsvergelijker

Wil je zelf je vliegticket boeken? Dan wil je natuurlijk weten waar je dit het goedkoopste kunt doen. Wij raden je aan om dan gebruik te maken van websites zoals Airtickets, Cheaptickets of Tix.nl. Via deze websites kun je snel en overzichtelijk zien welke vliegmaatschappijen vluchten aanbieden naar jouw bestemming. En je ziet ook meteen welke optie het goedkoopste is. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk.

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…