Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips om online miskopen te vermijden

Anja
2 min read

Tegenwoordig koopt iedereen weleens wat online. Het is namelijk super makkelijk, je hebt honderden webwinkels ter beschikking en het neemt veel minder tijd in beslag dan dat je wéér de stad in moet om alle winkels af te gaan, op zoek naar dat perfecte paar schoenen. Het enige probleem is dat de kans op een miskoop wel groter is. Je baseert je aankoop op het zien van een paar foto’s. Er zijn veel dingen die fout kunnen gaan: is de maat te groot? Is de kleur anders dan verwacht? Voelt het stofje niet fijn aan? Er zijn echter een paar dingen waar je op kunt letten bij online shoppen zodat de kans op een miskoop kleiner wordt. Hieronder de beste tips om miskopen te vermijden.

Bestel 2 maten

Twijfel je tussen een S en een M? Bestel ze dan allebei, je kunt namelijk bij veel webshops je aankopen kosteloos retourneren. Op deze manier kun je ze thuis beide passen en beslissen welke maat het beste zit.

Check reviews

Bij veel webshops kunnen mensen reviews achterlaten bij de artikelen. Lees deze eerst even voordat je het artikel koopt. Zo kun je erachter komen of het kledingstuk groot of klein uitvalt. Ook al bestel je jouw maat, het kan altijd zijn dat het alsnog niet past of dat het juist te groot is.

Denk goed na

Ken je dat? Dat je een artikel ziet en je móét het meteen hebben? Heel vaak eindigt een impulsaankoop in een miskoop. Want zodra je het artikel in huis hebt, blijkt dat je het helemaal niet eens nodig hebt. En dat je het vervolgens (als het een kledingstuk is) nooit draagt. Zonde. Dus mocht je een beetje impulsief zijn, laat het dan eerst even een nachtje bezinken voordat je het artikel bestelt.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…