Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: Slanker door… meer vet te eten

Bram
2 min read

Ja, je leest het goed! Onderzoekers hebben ontdekt dat je net méér vet moet eten als je wil vermageren. Wil je 5 kilo verliezen in slechts 14 dagen tijd? En wil je dat doen door meer vet te eten? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Vergeet alles wat je weet over vet en lees hier hoe je te werk gaat.

Een revolutionair dieet

Ben je het beu om calorieën te tellen, je hongerig te voelen, smaakloos te eten en dan helemaal geen resultaat op de weegschaal te zien? Dan is dit dieet misschien iets voor jou. Gedurende twee weken kan je genieten van vetrijke voedingsmiddelen zoals noten, avocado, kokosolie en zelfs room. Je gelooft het misschien niet, maar je overtollige kilootjes zullen verdwijnen.

Je leert je lichaam om vet te verbranden

Als je veel vet en weinig koolhydraten eet, kan je lichaam niet anders dan vet af te breken. En hierdoor val je natuurlijk snel af. Je lichaam ziet suiker die in koolhydraten zit als zijn voornaamste energiebron. Omdat je minder koolhydraten eet zal er minder insuline in je bloed zitten. Hierdoor kan je lichaam niet anders dan bestaande vetbronnen aan te spreken. Elke keer vet uit je cellen gebruikt wordt als energiebron worden je vetcellen kleiner en lichter, en je lichaam ook.

Je kan het dieet makkelijk volhouden

De meeste mensen hebben enorm veel honger als ze op dieet zijn. Daarom zijn de meeste diëten erg moeilijk vol te houden. Tijdens een vetrijk dieet kan je eigenlijk geen honger hebben. Door de combinatie van vet en proteïnen gaat je bloedsuikerspiegel niet pieken. Hierdoor kan je ook geen vreetbouten krijgen. Vet bevat bovendien een stof die je hongergevoel onderdrukt en je vet trager zal vertereren. Hierdoor heb je langer een voldaan gevoel.

Psychologische voordelen

Met een vetrijk dieet kan je blijven genieten van vetrijke, gezonde voedingsmiddelen. Je hebt niet het gevoel dat je op dieet bent! Dit dieet heeft dan ook een waanzinnig succes. Misschien eens uitproberen?

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…