Ciabatta met luxe tonijnsalade en ei

ciabatta-met-luxe-tonijnsalade-ei.jpg

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 ciabatta broodjes
  • 1 blikje Rio Mare Tonijn Natura MSC (zonder water)
  • 1 sjalot
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 hardgekookte eieren
  • Cayennepeper
  • Bieslook

Bereiding:

  1. Mix de Griekse yoghurt en kruiden door elkaar.
  2. Snijd de sjalot fijn en meng met de Griekse yoghurt en kruiden.
  3. Open het blik en maak de tonijn een beetje los met een vork in een schaal.
  4. Voeg je sausje toe aan de tonijn en meng goed. Begin eerst met de helft van je sausje en voeg de rest beetje bij beetje toe, tot je de textuur hebt die je het lekkerst vindt.
  5. Smeer je tonijnsalade op de ciabatta en werk af met schijfjes hardgekookt ei. Voeg eventueel nog wat verse bieslook toe om je broodje nog mooier te maken.

Smaakt naar meer? Ontdek hier nog meer lekkere recepten met tonijn!