Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Creëer je zomer bucket list

Camille
3 min read

Tijdens de zomer heb je genoeg tijd om die dingen te doen waar je in het dagelijks leven geen tijd voor hebt. Dit betekent dat de zomer het ideale moment is om jouw bucketlist samen te stellen en voor een deel uit te voeren. Heb jij inspiratie nodig voor het samenstellen van jouw zomerse bucketlist? Enkele tips.

1.Haal je PADI duikbrevet

Ben je gefascineerd door de onderwaterwereld en zou je dolgraag zelfstandig willen duiken? Dan kun je deze zomer benutten om je PADI duikbrevet te halen. Je beschikt nu eindelijk over wat tijd om het brevet te behalen, en dit is ook nodig.  De duiksport is niet zonder risico, dus de opleiding moet degelijk en grondig zijn.

2. Onderga een tomatengevecht of ga op de loop voor stieren in Spanje

Je hebt ongetwijfeld al de foto’s of beelden gezien van het grootste vredige tomatengevecht ter wereld.  Elk jaar vindt eind augustus in Bunol (provincie Valencia, Spanje) dit ‘food festival’ plaats op de laatste woensdag van de maand.  Samen met de San Serminfeesten en de bijhorende stierenrennen in Pamplona behoort dit festijn tot de internationaal bekendste feesten in Spanje. Verwacht je aan grote drukte, veel plezier maar onderschat het gevaar niet, zeker wat betreft het stierenlopen!

3. Leer een nieuwe taal

Praktisch, maar ook leuk om te doen! Kies een taal die jou aanspreekt of die je vaker nodig denkt te hebben en gebruik jouw vrije tijd in de zomer om deze taal te leren. Extra leuk: doe een taalcursus in het buitenland, zodat je de taal meteen in de praktijk kunt omzetten en tegelijkertijd leuke mensen ontmoet in een prachtig land.

4. Geef een geweldig groot feest

In de zomer heb je genoeg tijd om een groot feest voor te bereiden en is het klimaat bovendien ideaal voor een onvergetelijke party. Kies een moment waarop veel van je vrienden nog niet op vakantie zijn of al terug zijn en plan het beste feest ooit in. Een echte reden om te feesten heb je niet nodig, want het feit dat deze activiteit op jouw bucketlist staat is al voldoende om een grote fuif te geven.

5. Ga parachutespringen of bungeejumpen

Ben jij een echte durfal? Dan kun je deze zomer ook een vrije val uit een vliegtuig op de planning zetten of een bungeejump organiseren. Veel mensen hebben deze activiteiten op hun bucketlist staan en dit komt omdat je ontzettend veel adrenaline krijgt van deze activiteiten en ze bovendien niet zomaar dagelijks onderneemt. Erg bijzonder om te doen en zeker een aanrader als je een keer een echte adrenalinekick wil ervaren.

Lees ook:

Klik hier voor meer info »

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…