Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste fitness apps die je helpen om je doel te bereiken

Anja
2 min read

De meeste mensen die naar de sportschool gaan, doen dit om een bepaald doel te bereiken. Sommige mensen willen voornamelijk afvallen, terwijl andere mensen naar de sportschool gaan om meer spieren te kweken of om bepaalde zwakkere spieren in het lichaam te ontwikkelen. Wat voor doel je ook wil bereiken, het is fijn als je hier een beetje ondersteuning bij krijgt. In dit artikel lees je welke mobiele apps je het beste kunt downloaden als je een bepaald doel wil bereiken in de sportschool, zodat je jouw doelstellingen sneller kunt behalen.

Workout Trainer

Workout Trainer is een app die je niet alleen motivatie geeft, maar ook instructies geeft over wat je moet doen om jouw doel te bereiken. Je kunt uit honderden oefeningen kiezen aan de hand van de tijd die je hebt om te sporten, de apparatuur die je voorhanden hebt, de intensiteit van de oefening en de spiergroepen die je wil trainen.

JEFIT

JEFIT is een applicatie die voornamelijk geschikt is voor mensen die aan hun spierkracht willen werken. De applicatie laat niet alleen zien welke oefeningen je het beste kunt doen als je flink gespierd wil worden, maar slaat ook de oefeningen op die je gedaan hebt. Tot slot laat de app ook zien hoe je ervoor staat, zodat je precies weet wat je nog moet doen en wat je al gedaan hebt.

Endomondo

Endomondo is een applicatie die gericht is op diverse sporten. Dit kunnen sporten zijn die je in de sportschool doet (zoals roeien, hardlopen en fietsen), maar het kunnen ook sporten zijn die je buiten beoefent. Denk hierbij aan fietsen en hardlopen, maar ook aan sporten als windsurfen.

Nike Training Club

Houd je van circuit training? Dan is de Nike Training Club applicatie echt iets voor jou. De app laat je een serie workouts zien en stelt de oefeningen die je te zien krijgt helemaal af op jouw trainingslocatie, jouw niveau en het doel dat je wil bereiken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…