Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze vervelende dingen gebeuren in iedere vriendinnengroep

Camille
2 min read

Een vriendinnengroep kan heel gezellig zijn. Lekker samen stappen, met de hele club een dagje weg, misschien zelfs wel een weekend of langer. Samen een filmpje kijken bij één van jullie thuis, het is altijd gezellig. Maar er kunnen ook dingen gebeuren in een vriendinnengroep die de sfeer negatief beïnvloeden. Vaak heeft dat met relaties te maken.

Ze pikt je vriendje in

Het ergste wat je kan overkomen is als een vriendin uit de groep jouw vriendje inpikt. Als jij een relatie hebt en hij maakt het uit omdat hij verliefd is geworden op je vriendin is zo ongeveer het ergste wat je kan overkomen. Dan moet je stevig in je schoenen staan. Als de relatie tussen jou en hem al voorbij was is het misschien nog wat anders, maar ook dan is het niet leuk om een andere vrouw die zo dichtbij staat gelukkig te zien wezen met jouw ex. Ook dan moet je stevig in je schoenen staan als je de vriendschap met die vriendin goed wilt houden. Een dergelijke gebeurtenis leidt niet zelden tot een scheuring in een vriendinnengroep omdat er partij moet worden gekozen.

Je vriendin die alles wat jij doet ook wil

Ook dit ken je vast wel: Je koopt een nieuw paar schoenen of een nieuwe trui en een week later heeft en vriendin in je groep heel toevallig ook die schoenen of die trui. Een keer kan dat gebeuren, maar als het steeds dezelfde vriendin is die “toevallig” precies hetzelfde koopt als jij dan wordt dat wel vervelend. Je kunt er niet echt wat van zeggen, want tja, het staat een ander vrij om te kopen wat ze wil. Maar het is niet leuk en het leidt dan ook niet zelden tot irritaties in een vriendinnengroep.

Lees ook:

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…