Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze vriendinnen maken je het gelukkigst!

Anja
2 min read

‘Je allerbeste vrienden kun je op één hand tellen,’ luidt een citaat dat je vaak hoort. Dat zou betekenen dat je maximaal 5 beste vriendinnen hebt? Daar klopt niets van. Deze vriendinnen maken je het gelukkigst, ongeacht of je ze op een of twee handen kunt tellen!

De allround vriendin

Deze vriendin is letterlijk overal voor in. Al stel je voor om naakt door cactussen te rennen, zij is van de partij. Heerlijk, bij haar verveel je je nooit.

De praatvriendin

Met haar kun je héérlijk kletsen. Waar het ook overgaat, je kunt het bij haar kwijt. Van roddels tot diepe geheimen; zij staat voor je klaar.

De sportvriendin

Soms dan ligt de bank té lekker en kan je het echt niet opbrengen om naar de sportschool te gaan. De sportvriendin is er voor je! Zij weet jou altijd te motiveren en moedigt je aan in de sportschool. En ook van drankjes na het sporten is zij niet vies!

De school/werk/clubvriendin

Een vriendin op een plek waar je vaak komt. Het zal nooit een van je beste vriendinnen worden, maar je trekt wel graag met haar op. Je kunt immers beter samen zijn dan alleen toch?

De multi-taskvriendin

Er is een vriendin die heeft alle bovenstaande factoren… en dat is je beste vriendin! Bijzonder eigenlijk, hoe geweldig zij dat allemaal voor elkaar bokst! Zeg dat eens tegen haar, of trakteer haar eens. Want goede vriendinnen zijn moeilijk te vinden, vreselijk om te vergeten en onmogelijk om te verlaten.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…