Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit moet je vandaag nog doen om gewicht te verliezen

Olivier
2 min read

Veel mensen willen graag een paar kilo’s verliezen. Beginnen met afvallen is echter één van de lastigste dingen die er zijn. “Morgen begin ik”! En de volgende dag is het hetzelfde liedje. Daarom hieronder een paar dingen die je vandaag nog kunt doen om gewicht te verliezen!

Plan je workouts

We hebben allemaal een drukke agenda; werk, het huishouden, en vriendschappen die onderhouden moeten worden. Knap lastig om hier een gaatje voor een work-out in de proppen. Plan daarom van te voren al je work-outs in. Zo heb je geen excuus om het erbij te laten zitten.

Leg je outfit klaar

Hoe langer je ’s ochtends bezig bent met het zoeken van je sportkleding, hoe minder gemotiveerd je de deur uit gaat. Zorg dat je van te voren je outfit klaarlegt, zo kun je gelijk beginnen met je work-out in de ochtend!

Plan je maaltijden

Om te voorkomen dat je onnodig en ongezond gaat snacken, kun je het beste je maaltijden inplannen. Zorg ook dat je weet wanneer je boodschappen gaat doen en maak tijd vrij om lekker te koken. Zo wordt diëten opeens leuk.

Neem lunch mee

De snoepautomaat op het werk is een makkelijk alternatief voor een lunch. Probeer deze verleiding echter te weerstaan door altijd een lunch van huis mee te nemen. Je kunt deze zelfs de avond van te voren voorbereiden.

Zorg voor voldoende slaap

Tijdens je slaap herstellen je spieren, en rust je lichaam. Zorg ervoor dat je minstens 7 uur per nacht slaapt, zo ben je ook gemotiveerder in de ochtend!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…