Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zegt jouw lach over je!

Anja
2 min read

Lachen is gezond! Dat weten we allemaal. Maar iedereen lacht op een verschillende manier. De een lacht van oor tot oor terwijl de ander een verlegen glimlach heeft. Benieuwd wat jouw lach over je zegt?
Je leest het hieronder:

Van oor tot oor

Lach jij altijd van oor tot oor en kan niemand om jouw big smile heen? Dan ben je waarschijnlijk extravert en niet bang om je emoties te laten zien. Je hebt heel veel vrienden en iedereen wordt altijd vrolijk van jou! Om jaloers van te worden…

Verlegen glimlach

Waarschijnlijk ben jij (zoals de naam al zegt) een verlegen persoon. Je kunt nogal onzeker zijn. In de spotlights staan is niets voor jou. Maar wist je dat iedereen jou aardig vindt en veel mensen jou juist schattig vinden om je lieve glimlach?

Spleetje

Ben jij diegene met dat spleetje tussen je tanden? Wees er trots op. Spleetjes zijn uniek, mooi en sexy. Jij hebt zelfvertrouwen en bent blij met wie je bent. Je hebt veel vrienden en iedereen is jaloers op jouw uitstraling.

De ‘gewone’ glimlach

Deze kent iedereen wel: de glimlach die gewoon happiness uitstraalt. Jij bent heel spontaan en staat altijd open voor nieuwe vriendschappen. Ook ben je slim, enthousiast en super creatief. Jij weet zelfs van die saaie vergadering of saaie lessen nog een feestje te maken.

De schuine glimlach

Jij bent een geweldige vriend om te hebben. Je hebt een luisterend oor en je dient je vrienden vaak van goed advies.

De voorzichtige glimlach

Jij bent lastig te doorgronden en laat niet snel je emoties zien. Pas als je iemand langer kent, durf je de echte ‘jij’ te laten zien. Je bent stoer, mysterieus en soms een beetje eigenwijs.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…